Karaağaç'ta Şampiyon Bereketspor - Son Dakika
Yerel

Karaağaç'ta Şampiyon Bereketspor

Karaağaç\'ta Şampiyon Bereketspor

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi, Karaağaç Beldesi'nde Bereketspor etkili oynadığı karşılaşmada Fırtınaspor'u mağlup ederek şampiyon oldu.

17.09.2013 11:33

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi, Karaağaç Beldesi'nde Bereket spor etkili oynadığı karşılaşmada Fırtınaspor'u mağlup ederek şampiyon oldu.

Turnuvanın ilk maçında Karaağaç Gençlik ile Klasik İnternet takımları karşı karşıya geldi. Üçüncülük-dördüncülük karşılaşmasında Karaağaç Gençlikspor rakibi karşısında etkili bir oyun sergiledi. Etkili oyununu üst üste bulduğu gollerle süsleyen Karaağaç Gençlik maçın ilk devresini 3-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde kontrollü bir oyun sergileyen Karaağaç Gençlik bir gol daha bularak karşılaşmadan 4-0 üstünlükle ayrıldı.

Final maçında Bereketspor ile Fırtınaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekibin geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru Bereketspor etkinliğini artırdı. Sağlı sollu ataklarla etkili olan Bereketspor üst üste gol buldu. İlk devreyi rakibi karşısında 4-0 önde tamamlayan Bereketspor ikinci devre gol bulamadı. Bereketspor karşılaşmadan 4-0 üstünlükle ayrılarak turnuvada şampiyon oldu.

Final maçının sona ermesinin ardından AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade ederek, "Bizler de sporun birleştirici unsurunu ön planda tutarak bir turnuva düzenledik. Turnuva sporun özüne uygun olarak dostluk ve kardeşlik ortamında gerçekleşti" dedi.

Karadeniz, turnuvada mücadele veren tüm ekiplere teşekkür ederek, belediye başkanı seçilmesi durumunda bu ve buna benzer birçok turnuva düzenleyeceklerini kaydetti. Toplumların ilerlemesinde gençlere yapılan yatırımının büyük önem taşıdığını söyleyen Ömer Karadeniz şöyle devam etti: "Gençlere yatırım yapan, gelecek kuşakları garanti alandır. Gençlere önem vermenin bir yolu da spor aktiviteleri gerçekleştirmektir. Bizler de gençleri kötü alışkanlıkların uzağında tutmak için böyle bir turnuva düzenledik."

Ömer Karadeniz'in konuşmasını tamamlamasının ardından kupa törenine geçildi. Takımların kupaları Ömer Karadeniz tarafından sunuldu. Kupa töreninin ardından program sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaağaç'ta Şampiyon Bereketspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement