Kastamonu Adsm, Ankara'da Stant Açtı - Son Dakika
Yerel

Kastamonu Adsm, Ankara'da Stant Açtı

Kastamonu Adsm, Ankara\'da Stant Açtı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ağız ve Diş Sağlığı Hizmet Sunumu Değerlendirme ve Geliştirme Toplantısı" Ankara'da yapıldı.

04.07.2013 17:45

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ağız ve Diş Sağlığı Hizmet Sunumu Değerlendirme ve Geliştirme Toplantısı" Ankara'da yapıldı.

Kastamonu'yu temsilen toplantıya Kastamonu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Adem Çelik ile İdari ve Mali Hizmetler Müdürü A. Nazım Küten yönetimde Rasim Kimbil ve Celal Külcü'den oluşan ekip katıldı.

Toplantıda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin tanıtımı açısından büyük önem arz eden 40 adet stant içersinde Kastamonu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de yer aldı. Bu stantta Kastamonu'yu tanıtan Kastamonu ADSM, Sağlık Bakanlığı tarafından ilk defa gerçekleştirilen bu tanıtım fuarına damga vurdu. Kastamonu ADSM Başhekimi Adem Çelik ile İdari ve Mali Hizmetler Müdürü A. Nazım Küten idaresindeki ekibin yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde Kastamonu'nun tanıtılması adına büyük bir başarıya imza attılar.

Kastamonu ADSM standını Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. İdris Ahmet Çakır, Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanı Kemal Özgür Demiralp ile diğer yetkililer ve çok sayıda milletvekili gezdi. Standı gezen ziyaretçiler, Kastamonu ADSM yetkililerinden stant hakkında detaylı bilgi aldı.

Etkinliğin 2'inci gününde ise, mesleki sorunlar paylaşılarak, iyi uygulama sunumları yapıldı. Yapılan sunum ve konuşmaların ardından çalıştay sona erdi.

Kastamonu ADSM yetkilileri, Ankara'da düzenlenen bu etkinlikte kendilerine destekte bulunan Kastamonu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne, yöresel el ürünleri ve el yapımı malzeme temin eden El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, Kastamonu'nun çekme helvasının tanıtımında gerek Kastamonu ADSM standında gerekse diğer stantlara verilen hediye ikramlarında katkı sunanlara teşekkür ettiler.

81 ilden çalıştaya katılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri ve Hastaneleri ile Bakanlık Yetkilileri nezdinde gerek görsel malzemeler ile gerekse Taşköprü Sarımsağı ve Kastamonu çekme helvasıyla ilin tanıtımında büyük katkı sunan Kastamonu ADSM Başhekimi Adem Çelik ile İdari ve Mali Hizmetler Müdürü A. Nazım Küten yönetimdeki ekibe, verdikleri katkılarından dolayı Kastamonu'ya hizmet eden turizm elçileri olarak kabul edildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu Adsm, Ankara'da Stant Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement