Kemerli Çocuklar Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kemerli Çocuklar Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu

Kemerli Çocuklar Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu

Tüm dünyada ve Türkiye'de izlenme rekorları kıran 'Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali' Kemerli çocuklar için kapılarını açtı.

12.08.2013 12:32  Güncelleme: 12:42

Tüm dünyada ve Türkiye'de izlenme rekorları kıran "Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali" Kemerli çocuklar için kapılarını açtı.

Antalya'nın Kemer ilçesi Tekirova belde Belediyesi ve Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği'nin (GATAB) katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte Başkan Üras, Kemerli çocukları aileleriyle birlikte dünyada izlenme rekorları kıran Mickey'nin Müzik Festivali ile buluşturdu. Çoğu hayatlarında ilk kez tiyatro ile tanışan çocuklar, "Live Disney! Mickey'nin Müzik Festivali" için Antalya'da kurulan özel çadırı doldurarak, eğlenceli, keyifli, unutulmaz bir gün yaşadı. Çocukların bu mutlu gününde Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras da onları yalnız bırakmayarak onlara eşlik etti.

30 Eylül'e kadar Antalya'da kalacak olan Mickey'in Müzik Festivali'ne Kemerli çocukları götürerek onlara unutulmaz bir bayram hediyesi veren Başkan Üras, Antalya'daki tiyatro alanına Kemerli çocukları özel otobüslerle getirtti. Kemer ve bölgesinden kalkan 50'ye yakın otobüsle gösteri alanına gelen Kemerli çocuklar aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi.

İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) işbirliğiyle yerelleştirilerek Türk kadrosuyla Antalya'da kurulan özel Disney Live Tiyatrosu'nda sahnelenen gösteride Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald ile Goofy, "Küçük Deniz Kızı", "Aladdin" ve Disney/ Pixar'dan "Oyuncak Hikayesi"nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25'ten fazla Disney kahramanı sahnede Kemerli çocuklar için sihirli bir dünya sundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kemerli Çocuklar Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement