Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli\'den Kısa Kısa

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 168.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesajı yayımladı.

03.04.2013 16:25

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesajı yayımladı.

Kesimoğlu mesajında, polis teşkilatının her türlü siyasi çıkardan uzak görev yapması gerektiğini belirtti.

Suç oranının arttığını öne süren Kesimoğlu, "Bu dönemde polisimizin vatandaşımız için, vatandaşımızla birlikte olmasına her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır. En ağır koşullarda görev yapan polisimizin özlük hakları ve çalışma koşulları derhal düzeltilmelidir. Polisin ek gösterge sorunu başta olmak üzere maaş, kıdem, sosyal haklar, sendika hakkı gibi tüm sorunlarının çözümünde üzerime düşen her çabayı göstermeyi kendime görev bilmekteyim" ifadelerini kullandı.

-YGS Kırklareli birincisi Uçar: "Başarıyı düzenli çalışarak elde ettim"

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Kırklareli birincisi olan Akif Ömer Uçar, başarıyı düzenli çalışarak elde ettiğini belirtti.

Kırklareli Fen Lisesi öğrencisi Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, YGS-1 puan türüne göre 485.26776 puan ile Kırklareli birincisi, Türkiye genelinde ise 440'ıncı olduğunu söyledi.

Hedefinin elektrik elektronik mühendisliğini kazanmak olduğunu aktaran Uçar,

"Birinciliği ailem ve öğretmenlerime borçluyum. Başarıyı düzenli çalışarak elde ettim. Sosyal yaşamımdan hiçbir zaman ödün vermedim. Bundan sonra da düzenli çalışarak hedeflerime ilerleyeceğim" diye konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement