Kırşehirliler Vakfı Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kırşehirliler Vakfı Biraraya Geldi

Kırşehirliler Vakfı Biraraya Geldi

10. Dönem Kırşehirliler Vakfı Yeni Yönetim Kurulu biraraya geldi.

13.05.2014 17:55

10. Dönem Kırşehirliler Vakfı Yeni Yönetim Kurulu biraraya geldi.

Kırşehirliler Vakfı Başkanı Bekir Onan, '82 Kırşehirli ile birlikte Kırşehir'in adını her alana kültürü ile birlikte yansıtıyoruz' dedi.

Onan ağalar konağında medya temsilcilerine yaptığı açıklamada, "Kırşehir'in nüfusunun yarısından fazlası Ankara'da Ankara'da niçin Kırşehirli nüfusu çok ama neden üst düzeyde değil gibi söylemleri çok duydum.Cenab-ı Allah'a şükürler olsun Kırşehir için yapacak çok projemiz var fakat çok çeşitli sosyal imkanlarımız yok. Büyük laflarla çapımızı aşacak işler değil de yapabilecek işlerimizi konuşmayı tercih ederim. Ankara'da Kırşehirliler vakfı ne yapmayı sorusu ile Kırşehir medyasının bizlere yön vermesidir. Bizlere medyamızın yön vermesi Kırşehir'in kültürel ve sosyal alanda etkili bir biçimde hep birlikte ön plana çıkmasıdır. Kurucularımız ve Kırşehir'in her alanında bizlere katkı sunacak herkesi bir araya getireceğiz. Kırşehir adına ortak akıl oluşturarak vakfı her alanı düşünülerek vakıf haline getireceğiz. Fatih Sultan Mehmet Han'ın vakıf duasına nail olabilmek için çalışmayı kendimiz de ön şart koşuyoruz. Kırşehirli olmak ayrıcalıktır. Ulu erenlerin diyarında olmak ve onların duasına nail olmak bizler için çok önemli, bizler bu ayrıcalığın idrakinde hareket etmenin önemini de bilerek yaşamaktayız. Vakıf bir temsil ve hizmet kurumdur" şeklinde konuştu.

Program medya temsilcilerinin önerilerinin dinlenmesi ile devam ederken 10. Dönem Kırşehirliler vakfı yönetim kurulu şöyle oluştu:

Bekir Onan (Başkan), Zeki Yürekli, Osman Yılmaz, Sinan Eken, Tuncay Tekay, Zülfikar Altay, Coşkun Aşkun, Mehmet Altıparmak, Sinan Can, Gürbüz Kaya, Ayşe Çağlayan - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehirliler Vakfı Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement