Kocaeli Emniyeti Şehit Ailelerini Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Emniyeti Şehit Ailelerini Unutmadı

Kocaeli Emniyeti Şehit Ailelerini Unutmadı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kocaeli’nde emniyet teşkilatı, şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

09.04.2015 16:22

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kocaeli'nde emniyet teşkilatı, şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi. Yemekte konuşan Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımer, şehit ve gazi ailelerine birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Polisevi'nde düzenlenen öğle yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel ve eşi Hülya Yarımel'in ev sahibi olduğu yemeğe şehit polisler Recep Topaloğlu, Volkan Sabaz, Ahmet Soylu, Ahmet Aras, Nurullah Yılmaz, Ali Mansız, Muhittin Uluç, İsmail Bor, Nevzat Aydın, Nevzat Şahin, Bülent Aktaş, Mustafa Semerci, Ahmet Durak, İsmet Değer, Tayyar Ünver, Suat Orak, Hüseyin Ölçü, Ali İhsan Baltürk ve Ayhan Yıldız'ın aileleri, gazi polisler Birol Yılmaz, İsmail Dağ, Ayhan Uyanık, Ercan Bilaloğlu, İbrahim Karabacak, Suat Öztürk, Nevzat Aydın, Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Şahin, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve davetliler katıldı.

Yemekte konuşan Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel, bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi minnetle anıyoruz, şehit ailelerimize gazilerimize ve emeklilerimizi de şükranla anıyorum. Eşimin şehit ailelerini ziyaret etme fırsatı oldu. Sorunlarınızı eşimden dinleme fırsatım oldu. Burada da sizleri bir araya getirerek herhangi bir sıkıntı ve dertlerinizi dinlemek için müdür ve amir arkadaşlarıma sorunlarınızı da iletmenizi isterim. Gönül her zaman bir arada olmak ister. Sizleri hiçbir zaman unutmadık, sizlerin yanınızda olduğumuzu unutmayın. Her zaman sizler başımızın tacısınız. Sizlerin emrinizdeyiz" dedi.

Müdür Yarımel'in konuşmasının ardından Fevziye Cami İmamı Halit Es polis şehitlerin anısına dua etti. Yapılan duaya bütün şehit aileleri ve emniyet müdürlüğü görevlileri eşlik etti. Polis evinde düzenlenen yemeğin ardından şehit aileleri ve polisler Bağçeşme Mezarlığı'nda bulunan şehitliğe ziyaret düzenledi. Ziyarete Vali Hasan Basri Güzeloğlu İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Karadeniz ilçe ve şube müdürleri, şehit ve gazi yakınları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende İl Müftü vekili İlyas Öztel şehitler için dualar okudu. Duaların ardından Vali Hasan Basri Güzeloğlu, şehit ve gazi yakınlarına karanfil dağıttı. Tören sonrasında Vali Güzeloğlu, Emniyet Müdürü Yarımel ve şehit yakınları mezarlara karanfil bıraktı. Vali Güzeloğlu ve emniyet Müdürü Yarımel şehit aileleri ile yakından ilgilendi. Şehit aileleri de bayraklarla süslenen şehit kabirlerinde ziyarette bulundu. Şehitlik programının ardından şehitler için Fevziye Camii'nde mevlit okutuldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Emniyeti Şehit Ailelerini Unutmadı - Son Dakika


Advertisement