Kulalı Öğrenciler Başkanını Seçti - Son Dakika
Yerel

Kulalı Öğrenciler Başkanını Seçti

Kulalı Öğrenciler Başkanını Seçti

Manisa’nın Kula ilçesinde öğrenciler tarafından yapılan seçimle, ilçe öğrenci meclis başkanlığına Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Başkanı Emre Sarıkaya seçildi.

05.11.2015 16:06

Manisa'nın Kula ilçesinde öğrenciler tarafından yapılan seçimle, ilçe öğrenci meclis başkanlığına Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Başkanı Emre Sarıkaya seçildi.

Kula Kenan Evren İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'nda yapılan ilçe öğrenci meclis başkanlığı seçimine, Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ethem Dağlı, okul müdürleri, öğretmenler, okul başkanları ve öğrenciler katıldı. Toplamda 32 okul başkanının oy kullandığı seçimde aday olan Himmet Biçer 5, Mehmet Yağcı 8, Emre Sarıkaya 19 oy aldı. Alınan sonuçların ardından 2015-2016 eğitim öğretim yılında ilçe öğrenci meclis başkanı olarak Emre Sarıkaya görev yapacak. Sarıkaya, geçtiğimiz eğitim öğretim yılında 6 oy farkı ile kaybettiği Manisa İl Öğrenci Meclis Başkanlığına da bu sene yeniden talip olduğunu ifade etti. Seçimin ardından kısa bir konuşma yapan Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ethem Dağlı, "Her okulda seçilen okul başkanları olduğu gibi ilçe bazında da seçilmesi gerek bir temsilci vardır. Kula'da da geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da ilçe temsilcisi seçimini yaptık. 2014-2015 eğitim öğretim yılında başkan olarak görev yapan Emre Sarıkaya, bu senede seçimlerde başkan olarak seçildi. Öğrenci temsilcisi, öğrenciler ile idareciler arasındaki köprü gibidir. Öğrenci sorunlarını ve isteklerini, idarecilere aktaran öğrenci meclis başkanının da görevi bir öğretmen kadar yoğundur. Başkan seçilen öğrencimize görevinde başarılar diyorum."dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulalı Öğrenciler Başkanını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement