Kulu'da Matematik Yarışmasının Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kulu'da Matematik Yarışmasının Ödül Töreni Yapıldı

Kulu\'da Matematik Yarışmasının Ödül Töreni Yapıldı

Konya’nın Kulu ilçesinde, Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği “Ödüllü Matematik” yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

12.06.2014 17:13

Konya'nın Kulu ilçesinde, Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği "Ödüllü Matematik" yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği 1. Ödüllü Matematik yarışmasında dereceye giren 30 öğrenciye ödülleri düzenlenen törenle verildi. Kulu Düden Anadolu Lisesi Konferans salonundaki törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Bağcı, Kulu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Doğmuş, Dernek Başkanı Murat Tütüncü, dershane sahibi Nufer Öztürk, Eftal Erel, öğretmenler ve öğrenci aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan dernek başkanı Dr. Murat Tütüncü, derneğin eğitim birimi tarafından hazırlanan yarışmadaki amaçlarının orta öğrenime devam etmekte olan öğrencileri matematik alanında çalışmalara yönlendirmek olduğunu söyledi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından emeği geçen davetlilere, öğretmenlere ve dereceye giren 7. 8. sınıfta eğitim ve öğrenim gören öğrencilere ödülleri ve hediyeleri verildi. Matematik yarışmasında 1. Yazıçayır Mahallesi Ortaokulundan Aslıhan Kamiltürk, 2. 60.Yıl Ortaokulundan Furkan Doğan, 3. 60.yıl Ortaokulundan Ahmet Sabri Dağan oldu. 4. olan Tavşancıl Mahallesi Yunus Emre İlkokulu Öğrencisi Zehra Vadil aynı zamanda jüri özel ödülünün de sahibi oldu. Dereceye girenlere bilgisayar, sertifika, plaket gibi çeşitli hediyeler verildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulu'da Matematik Yarışmasının Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement