Kuşadası'nda Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği Verildi - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği Verildi

Kuşadası\'nda Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği Verildi

Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi aileleri onuruna iftar yemeği düzenledi. Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, yemekte yaptığı konuşmada, şehitlerin miras bıraktığı vatan toprakları üzerinde yaşamanın bilinciyle onların hatıralarına saygı duyduklarını belirtti.

19.03.2024 11:16  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi tarafından, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi aileleri onuruna iftar yemeği verildi.

İstanköy Balıkçısı'nda verilen yemeğe Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu ve Seyfi Seyhan Suvari, ilçede görev yapan idari ve mülki amirler ile şehit aileleri, yakınları ve gaziler katıldı.

Yemek programında konuşan Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, "Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit aileleri bizim baş tacımızdır. Şehitlerimizin bizlere miras bıraktığı vatan toprakları üzerinde yaşamanın bilinciyle onların hatıralarına saygı duyuyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği Verildi - Son Dakika


Advertisement