Kütahya'da 'Kent Araştırmaları' Konferansı - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da 'Kent Araştırmaları' Konferansı

Kütahya\'da \'Kent Araştırmaları\' Konferansı

Kütahya'nın değerlerinin, ekonomik fırsatlarının ve imkanlarının masaya yatırıldığı, afet riski altında bulunan alanların dönüştürülmesi ve kentsel vizyonunun konuşulduğu konferansBelediye Sosyal Tesisleri Ahmet Yakupoğlu Salonu'nda...

21.11.2013 16:23

Kütahya'nın değerlerinin, ekonomik fırsatlarının ve imkanlarının masaya yatırıldığı, afet riski altında bulunan alanların dönüştürülmesi ve kentsel vizyonunun konuşulduğu konferansBelediye Sosyal Tesisleri Ahmet Yakupoğlu Salonu'nda yapıldı.

Konferansa konuşmacı olarak, Belediye Başkanı Mustafa İça ve Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rahmi Erdem katıldı.

Başkan İça, koferansta yaptığı konuşmada, "Burada; Kütahya'mızın kentleşme vizyonu, Kentsel dönüşümü, Afet riski altındaki alanları, Kütahya'mızın değerleri, ekonomik fırsatları ve imkanları masaya yatırıldı. Bu çalıştayda sizin görüş ve önerileriniz ile ufkumuz daha da açılacak, zenginleşeceğiz" dedi.

Konferansa; Belediye Başkanımız Mustafa İça, Belediye Başkan Yardımcımız Halil Toklu, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rahmi Erdem, Konya Selçuk Üniversitesi Öğretim Görevlileri ve öğrencileri, Siyasi Parti İl Başkanları, Kent Konseyi Başkanı İbrahim Durmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri katıldı.

Konferans sonrası kente gelen heyet; Kent Konseyi Kültür Merkezi, Şair Şeyhi Hekim Sinan Tıbbi Bitkiler Araştırma Merkezi ve Yedigöller Şehzadeler Parkı Ezop Masal Adası'nı ziyaret etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Kent Araştırmaları' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement