Manavgat'ta Okullar Hayat Olsun Projesi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Okullar Hayat Olsun Projesi Toplantısı Yapıldı

Manavgat\'ta Okullar Hayat Olsun Projesi Toplantısı Yapıldı

ile hayata geçirilen 'Okullar Hayat Olsun Projesi İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı', Atatürk İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

24.10.2012 15:15

Antalya'nın Manavgat ilçe Kaymakamlığı, Ilıca, Çolaklı, Evrenseki, Sarılar, Gündoğdu, Oymapınar, Kızılot ve Taşağıl belediyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Manavgat ve Taşağıl Orman İşletme

Müdürlükleri arasında imzalanan protokol

ile hayata geçirilen 'Okullar Hayat Olsun Projesi İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı', Atatürk İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

Atatürk İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'nun başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, okul müdürleri, belediye ve orman işletme müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu yaptığı konuşmada ilçe merkezinde 3 lise, 3 ilköğretim okulu; beldelerde ise 1 lise ve 7 ilköğretim okulu olmak üzere 14 okulun, 'Okullar Hayat Olsun Projesi Uygulama Merkezi' olarak tespit edildiğini belirtti. Bulgurlu, "Proje merkezi olan okullarımızda 18 tanesi genel, 13 tanesi meslek edindirme kursu olmak üzere toplam 31 adet kurs açıldı. Bu kurslara toplam 615 kursiyer katılırken 494 kursiyer de sertifika aldı" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Okullar Hayat Olsun Projesi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement