Manavgat'ta Plaj Futbolu Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Plaj Futbolu Heyecanı

Manavgat\'ta Plaj Futbolu Heyecanı

Manavgat'ın Evrenseki Beldesi'ndeki plaj futbolu heyecanı devam ediyor.

21.07.2013 11:01

Manavgat'ın Evrenseki Beldesi'ndeki plaj futbolu heyecanı devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Evrenseki Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 8 takımın mücadele ettiği 2013 Sezonu Plaj Futbolu Ligi Evrenseki etabında Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği MATAB ve Keyfi Sohbet takımları finale yükseldi.

Turnuvanın 2. gününde Evrenseki Beach Park'ta oynanan maçlarda Keyfi Garden-Evrenseki Belediyesi'ni 4-1, MATAB- Ilıca Belediyesi'ni 8-2 mağlup etti. MATAB ile Keyfi Garden bu akşam saat 21.30'da şampiyonluk için mücadele edecek. Evrenseki Belediyesi ile Ilıca Belediyesi 3. ve 4.lük maçı oynayacak. Evrenseki etabında birinci tamamlayan takım Türkiye finallerinde mücadele etmeye hak kazanacağı beliritildi.

Turnuvanın 2. gününde Evrensekispor-Kasapoğlu İnşaat'ı 6-5, Antalya Özel İdarespor-Erdem Gençlik'i 10-3 mağlup etti. Evrensekispor ile İl Özel İdaresi 3.'lük ve 4.lük maçı oynayacak diğer takımlar oldu.

Turnuvanın ilk 2 gününde oynanan 8 karşılaşmada fileler 87 kez havalandı. MATAB takımından Emrah Ekmekçi oynadığı 2 karşılaşmada 10 gol atarak gol krallığında rakiplerinin açık ara önüne geçti. Bu akşam oynanacak final karşılaşmalarının ardından ödül töreni düzenlenecek. İlk 3 sırayı alan takımlara kupaları, fairplay ödülü, gol kralı ödülü, en değerli oyuncu ödülü ve en değerli kaleci ödülleri de sahiplerini bulacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Plaj Futbolu Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement