Manisalı Veterinerler Sandık Başına Gitti - Son Dakika
Yerel

Manisalı Veterinerler Sandık Başına Gitti

Manisalı Veterinerler Sandık Başına Gitti

Manisa Bölgesi Veteriner Hekimler Odası'nın 4.Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Hasan Eryılmaz ve ekibi yeniden seçilerek güven tazeledi.

10.09.2012 17:25

Manisa Bölgesi Veteriner Hekimler Odası'nın 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Hasan Eryılmaz ve ekibi yeniden seçilerek güven tazeledi.

Manisa Bölgesi Veteriner Hekimler Odası'nın 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Dr. Recep Kazancı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Kırkağaç Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Melikşah Taşkın'ın yaptığı ve iki listenin yer aldığı seçimlerde mevcut başkan Hasan Eryılmaz ve ekibi 136 üyeden 104 oy alarak güven tazeledi.

İki günlük genel kurul toplantısının birinci gününde, odanın iki yıllık faaliyet ve mali raporlarını görüşerek, oy birliği ile kabul ettikten sonra yine 2013-2014 yılları bütçesini onayladı. Adayların belirlenmesinden sonra ikinci gün seçimler gerçekleştirildi.

Manisa Bölgesi Veteriner Hekimler Odası olarak, her zaman üyelerinin menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini vurgulayan Oda Başkanı Hasan Eryılmaz, "Oda olarak sürekli eğitim ve yenilik parolasıyla başta suni tohumlama kursu olmak üzere değişik kurslar düzenliyoruz. Bu kurslarımıza ve Türkiye'nin her bölgesinden veteriner hekimler katılmaktadır" dedi.

Hasan Eryılmaz'ın başkan seçildiği yönetim kurulu listesinde Salihli bölgesinden Ulvi Murat Tunca, kanatlı hayvan sektöründen Pınar Mustafaoğlu, Akhisar'dan

Doğan Ensivri ve Manisa'dan Merter Yıldız yer alıyor. Kongrede Haysiyet Divan Asil üyeliklerine de, Kırkağaç Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Melikşah Taşkın, Salihli'den Mustafa Yener, Akhisar'dan Adem Çelik, Manisa Gıda tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden Muharrem Kayardı ve Adnan Özten seçildi.

Denetleme kurulu asil üyeliğine Turgutlu'dan Selman Dinçel ve Manisa'dan Sezgin Say seçilirken, Merter Yıldız, Doğan Ensivri, Ulvi Murat Tunca, Pınar Mustafaoğlu ve

Doç. Dr. Süleyman Bacınoğlu da büyük kongre asil üyesi oldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisalı Veterinerler Sandık Başına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement