Medical Park Antalyaspor'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Medical Park Antalyaspor'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor\'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 1-0 yenilen Medical Park Antalyaspor, bu hafta sahasında yapacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

17.04.2013 22:15

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 1-0 yenilen Medical Park Antalyaspor, bu hafta sahasında yapacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından "Life Kinetic" çalıştı. Özellikle Almanya'daki kulüplerde uygulanan ve Türkiye'de ilk defa Medical Park Antalyaspor'un uyguladığı belirtilen çalışmada, futbolcular dikkat, algılama, çabuk ve doğru karar verme yeteneklerini geliştirmek için küçük toplarla ritim koordinasyonu ve denge hareketleri yaptı.

Çalışma sırasında futbolcular neşeli anlar yaşadı. Kırmızı-beyazlı oyuncular, daha sonra 7'şerli 3 gruba ayrılarak, dar alanda kısa pas çalışması gerçekleştirdi. Kaleciler Hakan, Sammy ve Polat ise yardımcı antrenör Erdinç Erol nezaretinde bir süre takımdan ayrı çalıştı.

-"Gol" çalıştılar-

Futbolcular, antrenmanın son bölümünde uzaktan şut attı. Her şutun gol olmasını isteyen teknik direktör Özdilek, çalışmayı durdurarak, oyuncularını sık sık uyardı.

Antrenmana, Beşiktaş maçında girdiği ikili mücadelede ayak bileğine darbe alan Emre Güngör katılmadı. Şut atışları sırasında hafif sakatlık geçiren Koray ise çalışmayı tamamlayamadı.

Medical Park Antalyaspor, pazar günü saat 20.00'de sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Medical Park Antalyaspor'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement