Mehmet Zelzele Fen Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Mehmet Zelzele Fen Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Mehmet Zelzele Fen Lisesi\'nde Mezuniyet Coşkusu

Kilis Mehmet Zelzele Fen Lisesi'nin 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenine düzenlendi.

02.06.2014 16:01

Kilis Mehmet Zelzele Fen Lisesi'nin 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenine düzenlendi.

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla ile başladı. Törende, Okul Müdürü Şükrü Balkan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ve Kilis Milletvekili Fuat Karakuş birer konuşma yaptı.

Törende konuşan Vali Süleyman Tapsız, "Başarılı bir eğitimin ardından, mezuniyet sevinci yaşayan geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın, bu günlere ulaşmasında en büyük emek onların ailelerinin ve öğretmenlerinindir, onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Tapsız, bu sene düzenlenecek olan LYS'de öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak, "Cehaletten vebadan kaçar gibi kaçınız. Sizi hakikatin bilgisine ulaştıracak kaynakları keşfediniz. Bu keşfin en genel adı okumaktır" ifadelerini kullanarak öğrencilere bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

Ardından 2013-2014 eğitim yılında, okulu derece ile bitiren okul birincisi Mehlika Tiryaki'ye başarı belgesi ve ödülleri, Vali Süleyman Tapsız tarafından verildi. İkinci ve üçüncü olarak dereceye giren öğrencilerin ödül ve diplomaları protokol üyeleri tarafından verilmesinden sonra, okul birincisi Mehlika Tiryaki yaş kütüğüne plaket çaktı.

Mehmet Zelzele Fen Lisesi'nin mezuniyet töreni, verilen yemek ikramı ile son buldu.

Özel bir restoranda düzenlenen mezuniyet törenine; Vali Süleyman Tapsız ve eşi Ayşe Tapsız, Kilis Milletvekili Opr. Dr. Fuat Karakuş, Kilis Belediyesi Başkan Vekili Hamdi Özkaptan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Zelzele Fen Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement