Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık'dan Eğitim Bir - Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık'dan Eğitim Bir - Sen'e Ziyaret

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık\'dan Eğitim Bir - Sen\'e Ziyaret

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen ile birlikte Eğitim Bir-Sen'i ziyaret etti.
Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, eğitime ve eğitimciye önem veren ülkelerin daha hızlı geliştiklerini belirterek, "...

05.12.2013 15:09

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen ile birlikte Eğitim Bir-Sen'i ziyaret etti.

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, eğitime ve eğitimciye önem veren ülkelerin daha hızlı geliştiklerini belirterek, " Benim de bu makama gelmemde öğretmenlerimin çok büyük katkıları olmuştur. Bugün dünyadaki gelişmiş ülkeler eğitime çok önem veren ülkelerdir. İnsana yatırım yapmanın en büyük yatırım olduğunu bu gün herkes bilmektedir. Eğitim kurumlarının yanında eğitim iş kolu sendikalarının da topluma çok olumlu katkıları olmalıdır. Eğitime ve öğretimde farkındalık oluşturmak önemli bir katkıdır. Bu farkındalığı oluşturmada eğitim sendikalarına önemli görev düşmektedir. Eğitim iş kolunda önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Eğitim-Bir-Sen'i ziyaret etmek ve bütün sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmak halka hizmette önemli katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Geçen hafta öğretmenler gününü kutladık bu vesile ile sendikanız aracılığı ile üyelerinizin ve bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum, hepsine sağlık ve mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan ise, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, " Kamu alanında Memur-Sen olarak, eğitim iş kolunda Eğitim-Bir-Sen olarak Kayseri'de en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın verdiği sorumluluk bilinci ile hareket etmekteyiz. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu düşüncesiyle var gücümüzle çalışmaktayız. Sizler gibi başarılı yöneticilerimizle iş birliği yaparak insanımıza ve ülkemize en iyi hizmeti yapmanın gayreti içindeyiz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık'dan Eğitim Bir - Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement