Memur-Sen'den, AK Parti İl Başkanı Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen'den, AK Parti İl Başkanı Şahin'e Ziyaret

Memur-Sen\'den, AK Parti İl Başkanı Şahin\'e Ziyaret

AK Parti Genel Merkez tarafından Sivas İl Başkanlığı'na getirilen Ziya Şahin'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

17.12.2013 16:47

AK Parti Genel Merkez tarafından Sivas İl Başkanlığı'na getirilen Ziya Şahin'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bağlı sendikalar İl Başkanı Şahin'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.

Ziyarette, Memur-Sen Şube Başkanı Ömer Anlı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Efe Zileli, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İlhan Karakoç, Ulaştırma-Memur-Sen Şube Başkanı Ömer Vatankulu, Koç-Bir-Sen Şube Başkanı Latif Korkmaz, Birlik-Haber-Sen Şube Başkanı İbrahim Arı, Ben-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, Enerji-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Rıza Ay, Kültür-Memur-Sen Şube Başkanı Murat Karakuzu ve Büro- Memur-Sen Şube Başkanı Metin Özcan sendikaları hakkında Ziya Şahin'e bilgi vererek bir süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin sendika yöneticilerinin şehrin önde gelen insanları olduğunu söyleyerek, "Kamu yönetimi bakımından devletin bel kemiği memur teşkilatıdır, dolayısı ile devlet dediğimiz zaman kafamızda memur canlanır. Memurların, ülke gelişiminde, halkın yönetiminde çok önemli bir yeri var. Memur-Sen kurulduğu günden bu tarafa iktidarda kim olursa olsun yapıcı muhalefet yapmıştır. Ülkenin ihtiyacı da budur. Memurlar, ülkenin gelişiminde, ekonomide, idarede, yapılanmada, halka hizmette çok büyük önem arz ediyor. Zaten sendikanıza teveccüh de bunu gösteriyor" dedi.

Memur-Sen ailesinin Sivas'ta çok iyi tanındığını söyleyen Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Ömer Anlı ise, "Geçmişte de beraber çalıştık. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin yoğun bir gündemi ve çalışması var. Bugüne kadar Sivas İl Başkanlığı nezdinde beraber çalıştık. Buraya kadar getirdik. Bundan sonra da çalışmalarımız olumlu olacaktır. Hem Sivas'ımız için hem de ülkemiz için olumlu kararların altında Memur-Sen'in de imzasını ve desteklerini göreceksiniz" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-Sen'den, AK Parti İl Başkanı Şahin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement