Metin Kaşıkoğlu Rektör Şerifoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Metin Kaşıkoğlu Rektör Şerifoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti

Metin Kaşıkoğlu Rektör Şerifoğlu\'nu Makamında Ziyaret Etti

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Kaşıkoğlu, seçim gezileri kapsamında Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu'nu ziyaret etti.

05.03.2015 12:03  Güncelleme: 12:05

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Metin Kaşıkoğlu, seçim gezileri kapsamında Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu'nu ziyaret etti. Kaşıkoğlu görev süresi Nisan Ayında dolacak olan Şerifoğlu'na bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü de teşekkür etti.

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayları içinde en dikkat çeken isimlerin başında gelen ve Düzce halkının bakan olmasını beklediği Metin Kaşıkoğlu, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti döneminde Düzce Üniversitesi'ne yapılan yatırımların artarak devam ettiğini belirten Kaşıkoğlu, "Düzce Üniversitesi, kurulduğu ilk günden bu yana, İktidarımız döneminde yapılan yatırımlarla sık sık adından söz ettirdi. Bugün karşımıza, yapılan yatırımlarla sürekli gelişen ve büyüyen bir Üniversite var. Bu üniversitenin, Düzce'ye bir çok değer kazandırdığına inanıyorum. Düzce Üniversitesi, böyle gitmesi durumunda, önümüzdeki senelerde Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden birisi olacağından hiç bir zaman şüphemiz olmadı" dedi.

Rektör Şerifoğlu ise, Metin Kaşıkoğlu'na aday adaylığı sürecinin kendisine hayırlı olması temennisinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metin Kaşıkoğlu Rektör Şerifoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement