MHP İl Başkanı Çılgın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanı Çılgın Açıklaması

MHP İl Başkanı Çılgın Açıklaması

"CHP il teşkilatı, AKP'nin kazanması için elinden geleni yapmıştır.

01.04.2014 14:38

MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, "CHP il teşkilatı, AKP'nin kazanması için elinden geleni yapmıştır. Bütün yöneticileri, herkes, AKP'ye su taşımıştır" dedi.

Çılgın, il binasında düzenlediği basın toplantısında, belediye başkanlığını kaybettiklerini ancak parti olarak seçimde iyi sonuç aldıklarını söyledi.

Bugüne kadarki çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı İsmail Ok'a teşekkür eden Çılgın, şöyle konuştu:

"Çalmadan, çırpmadan, dürüst hizmet etmeye çalıştı. CHP'nin, AKP'nin yağdanlığı olmasına rağmen halkın yüzde 32'sinin desteğini alan Ok'a teşekkür ediyorum. CHP'nin son günlerde yaptığı AKP yandaşlığı, kamuoyunun takdiridir. CHP il teşkilatı, AKP'nin kazanması için elinden geleni yapmıştır. Bütün yöneticileri, herkes, AKP'ye su taşımıştır. Ahmet Edip Uğur'un yüzde 25 koltuk hakkı Muzaffer Mavuk'undur (CHP İl Başkanı). Hemen yanında ona da bir koltuk açmasını istiyoruz."

CHP'nin Balıkesir mitingine 5 binin üzerinde AK Parti'li gittiğini ileri süren Çılgın, "Tespitlerimiz var. CHP'li gibi bayrak salladılar. CHP güçlü, kazanacak, imajı vermek için yaptılar. Aynı insanlar AK Parti'li partili adayların mahalle mitinglerinde de bulundular. MHP'ye gidecek oyların yönünü değiştirdiler" dedi.

Basın toplantısına, İsmail Ok ile merkez ilçelerin belediye başkan adayları ile partililer katıldı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanı Çılgın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement