MHP'li Başkan Adayı Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

MHP'li Başkan Adayı Gazetecilerle Buluştu

MHP\'li Başkan Adayı Gazetecilerle Buluştu

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, MHP Çan Belediye Başkan adayı Sevim Öz, İlçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

12.01.2014 16:34

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, MHP Çan Belediye Başkan adayı Sevim Öz, İlçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

10 Ocak'ta Çanakkale Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği etkinliğe katılan Çan'lı gazetecilerle daha sonra bir araya gelen MHP Çan Belediye Başkan Adayı Öz, Sergis Otel'de gazetecilerin gününü kutladı. Başkan adayı Öz, "Basının toplum üzerinde ki etkisi çok önemli. Atatürk, 'gazeteci bildiklerini gördüklerini özgürce yazmalıdır' diyor. Bu benim çok hoşuma gidiyor. Basın kanununun 28. maddesinde de 'basın özgürdür' diyor. Özgür müsünüz? Bu tartışılır. Ben basını özgür olarak görmüyorum. Bu nedenle de Ülkem adına üzülüyorum. Bizim hareketlerimiz sizlerin vermiş olduğu haberlerle yön buluyor" dedi.

Öz, "Belediye Başkanlığı hizmet yarışında biz de projelerimizi aktarıp göstereceğiz ve halkın önüne çıkacağız. Halkın vereceği kararla biz de görevimizi seve seve yapacağız. Biz yaptığımız işi halkın karşısında yapacağız. Belediye'yi rant kapısı değil hizmet kapısı yapacağız. Bizim tüm işimiz halkın karşısında olacak ve gerektiğinde halka hesap verebileceğiz"dedi. Yemeğe MHP Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, İl Genel Meclis üyesi Halil Turhan, Belediye Meclis üyesi Hilmi İlhan, Kadın kolları Başkanı Zehra Tarhan, Ülkü Ocağı Başkanı Adem Şeker ve Çan'da görev yapan Gazeteciler katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Başkan Adayı Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement