MHP'li Kadınlardan Kimsesiz ve Engelli Çocuklar Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

MHP'li Kadınlardan Kimsesiz ve Engelli Çocuklar Yararına Kermes

MHP\'li Kadınlardan Kimsesiz ve Engelli Çocuklar Yararına Kermes

Milliyetçi Hareket Partisi Ortaca Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, geliri Kimsesiz ve Engelli Çocuklar Yararına kullanılacak kermes düzenlendi.

12.04.2012 13:15

Milliyetçi Hareket Partisi Ortaca Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, geliri Kimsesiz ve Engelli Çocuklar Yararına kullanılacak kermes düzenlendi.

Ortaca Suat Park'taki kermesin açılışına MHP'li Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, MHP Ortaca İlçe Başkanı Av. Recep Güneş, Dalaman İlçe Başkanı Bayram Altın, Köyceğiz İlçe Başkanı Mehmet Madencioğlu, Dalaman Kadın Kolları Başkanı Dudu Kayacık, Ortaca Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Aladağ, Ortaca Kadın Kolları Üyeleri ve Partililer katıldı.

Açılış öncesi MHP Ortaca İlçe Başkanı Av.Recep Güneş ve Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz birer konuşma yaparken, ardından kermesin açılış kurdelası kesildi. Kermes yarın sona erecek.

MHP Ortaca Kadın Kolları Başkanı Meliha Kaya kermesle ilgili yaptığı açıklamada, "MHP Kadın Kolları olarak Ortaca'da ilk kez kermes düzenliyoruz. Kermesin gelirinin tamamı Kimsesiz ve Engelli Çocuklar yararına kullanılacak" dedi.

MHP Ortaca İlçe Başkanı Av.Recep Güneş'de kermes için Kadın Kollarının büyük çaba sarf ettiğini belirterek, "Partimi Kadın Kolları üyeleri düzenledikleri bu kermes ile kimsesiz ve engelli çocuklara destek olmayı hedeflediler. Kermeste emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Kadınlardan Kimsesiz ve Engelli Çocuklar Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement