MHP'li Taşer: Kadınlara Pozitif Ayrımcılık Yapacağız - Son Dakika
Yerel

MHP'li Taşer: Kadınlara Pozitif Ayrımcılık Yapacağız

MHP\'li Taşer: Kadınlara Pozitif Ayrımcılık Yapacağız

MHP Büyükşehir Başkan adayı Murat Taşer, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için 30 mart seçimlerinde partisine destek istedi.

12.03.2014 20:59  Güncelleme: 21:18

Ege İş Kadınları Derneği'nin (EGİKAD) bu defaki konuğu MHP Büyükşehir Başkan Adayı Murat Taşer oldu. MHP Konak Belediye Başkan Adayı Adil Özyiğit ile EBSO Sanayiciler Kulübü'nde EGİKAD üyeleri ile biraraya gelen Taşer, kendisini tanıtarak, projelerini anlattı ve Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için 30 mart seçimlerinde partisine destek istedi.

Toplantıda konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, seçim öncesi kendilerini ziyaret etmek isteyen bütün Büyükşehir Belediye Başkanları ile biraraya geldiklerini belirterek, üyelerinin adayları tanıyarak, projelerini ilk ağızdan dinleme fırsatı bulduğunu söyledi. İzmir için proje üreten, kentin gelişmesine katkı sağlayan her adayın çok değerli olduğuna dikkat çeken Elmasoğlu, "İzmir, Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri. Yaşadığımız, iş hayatımızı sürdürğümüz kentin daha ileri noktalara gelmesini istiyoruz. 30 Mart seçimlerini de bu konuda bir şans olarak görüyoruz. Bütün adayların projeleri var. Hepsi iyi niyetle İzmir için çalışacağını belirtiyor. 30 Mart sonrasında kim başkan olursa olsun, İzmir'in kazanacağından hiç şüphem yok. Bütün adaylara başarılar diliyorum" dedi.

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ise belediyecilik konusunda uzun yıllara dayanan bir tecrübesi olduğuna işaret ederek, bunu İzmir için değerlendirmek istediğini söyledi. Burhan Özfatura'nın ekibinde yer alan bir isim olarak 11.7 kilometrelik metroyu 3.5 yılda bitirdiklerini, Büyükkanal projesinin yüzde 90'ını görev yaptıkları dönemde tamamladıklarına dikkat çeken Taşer, "İzmir'in ihtiyaçları belli. Bunlar arasında en önemlileri ulaşım sorununun çözülmesi ve toplu konut ihtiyacının karşılanması. Bizim önceliklerimiz bunlar olacak. Geçen 10 yılda İzmir zaman kaybetti. Genel seçimler ne yazık ki genel politikanın gölgesinde yapılıyor. 30 mart tarihinde sizden Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için demokratik ikaz hakkınızı kullanmanızı rica ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Taşer: Kadınlara Pozitif Ayrımcılık Yapacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement