Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplandı - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplandı

Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplandı

Muğla İl Milli Eğitim komisyonu toplantısı Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapıldı.

08.11.2013 16:17

Muğla İl Milli Eğitim komisyonu toplantısı Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapıldı. Vali Özer Türk Toplantı salonundaki toplantıya Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Mustafa Volkan Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar katıldı.

Eğitim camiasının önemli eksikleri ve ihtiyaçları bulunduğunu belirten Vali Güvençer, "Gururla söylüyorum bütün eksikliklere ve ihtiyaçlara rağmen kurumsal anlamda Türkiye Cumhuriyeti devleti Anayasası mevzuatı bakanlık yapısından başlayarak en ücra köşedeki köy okulundaki öğretmenimizin gayretine kadar bence oldukça nitelikli başarılı bir performans sergiliyor. Öncelikle bunu takdir etmeliyiz ki; bu bize motivasyon versin. Ama bu takdir ve teşekkürden dolayı sorunları görmemezlikten gelmemeliyiz. Elbette yapılması gereken yapılabilecek çok fazla şeyler var. Eğitim olunca konuşulacak çok şey var. Hepimiz bu konuyla ilgili olduğumuz ve katkı sunma konusunda gönüllü olduğumuz için buradayız" dedi.

Muğla Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, rakamsal bilgiler, bir önceki toplantıda değerlendirilen kararlar ve o toplantıdan sonra alınan mesafe ile ilgili sunum yaptı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement