Milli Eğitim Müdürü Koca, Sergi Açtı - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü Koca, Sergi Açtı

Milli Eğitim Müdürü Koca, Sergi Açtı

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Kamil Tarhan Ortaokulu tarafından hazırlanan ‘Sosyal Bilgiler Proje ve Görsel Sanatlar Sergisi’nin açılışını yaptı.

08.04.2015 17:34

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Kamil Tarhan Ortaokulu tarafından hazırlanan 'Sosyal Bilgiler Proje ve Görsel Sanatlar Sergisi'nin açılışını yaptı.

Kamil Tarhan Ortaokulu tarafından Suphi Öner Öğretmenevi Tarsus Salonu'nda düzenlenen serginin açılış kurdelesini merkez Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz ve bir öğrenciyle birlikte kesen İl Milli Eğitim Müdürü Koca, Görsel Sanatlar Sergisi bölümünü ve Sosyal Bilgiler Proje stantlarını gezerek çalışmaları inceledi. Üç gün süreyle devam edecek olan serginin açılışına il ve ilçe yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Mersin Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal da açılışın ardından sergiyi ziyaret etti. Sergi stantlarını tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Kartal, çalışmaların anlamı, yapılış süreci ve tarihteki yeri ile ilgili bilgiler aldı.

Sergide bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Koca, özellikle sosyal bilgiler alanında hazırlanan çalışmaların öğrencilerin tarih bilincini kazanmaları, medeniyeti tanımaları ve geçmişe ilgi duymaları açısından son derece önemli ve anlamlı olduğunu kaydetti. Koca, bu tür sosyal sorumluluk yönü olan çalışmaların yaygınlaştırılması gerektiğini sözlerine ekledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü Koca, Sergi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement