Muğla'da YİKOP Projeleri ile Çilek Üretimi Destekleniyor - Son Dakika
Yerel

Muğla'da YİKOP Projeleri ile Çilek Üretimi Destekleniyor

Muğla\'da YİKOP Projeleri ile Çilek Üretimi Destekleniyor

Muğla'nın Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinde YİKOP Projeleri kapsamında 2 adet çilek üretimi projesi uygulanacak. Çiftçilerin başvuruda bulunması için son tarih 2 Şubat 2024.

19.01.2024 09:20  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinde YİKOP Projeleri kapsamında 2 adet çilek üretimi projesi uygulanacak. Projeden yararlanmak isteten çiftçilerin 2 Şubat 2024 mesai bitimine kadar Ortaca ve Köyceğiz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne başvuruda bulunması gerekiyor.

Büyükşehirlerdeki yatırımları hızlı ve maliyet etkin şekilde hayata geçirilerek daha iyi hizmet sunumunu sağlamak ve kapasiteyi arttırmak amacı ile uygulanan YİKOP Projeleri kapsamında Ortaca ve Köyceğiz'de 2 adet çilek üretimi projesi uygulanacak. Bu projelerden ilki, toplam 30 dekar alanda, yüzde 75 hibe katkısı ile uygulanacak olan "Örtüaltı Çilek Projesi". İkinci proje ise, toplam 100 dekar alanda, yüzde 50 hibe katkısı olan "8. Etap Muğla Çileği Projesi". Projelere ilişkin detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için 2 Şubat 2024 mesai bitimine kadar Ortaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne başvuruda bulunmak gerekiyor. Projeler ile bölgede çilek üretiminin ciddi miktarda artırarak alternatif tarımın teşvik edilmesi amaçlanıyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'da YİKOP Projeleri ile Çilek Üretimi Destekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement