Muğla haberi | Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, Kırsal Mahalle Yol Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Muğla haberi | Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, Kırsal Mahalle Yol Çalışmalarını İnceledi

Muğla haberi | Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, Kırsal Mahalle Yol Çalışmalarını İnceledi

Muğla yerel haberi | Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, kırsal mahallelerde devam eden yol yapımı, iyileştirme ve genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

12.10.2022 15:36  Güncelleme: 15:41

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, kırsal mahallelerde devam eden yol yapımı, iyileştirme ve genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede kırsal mahallelerin yollarını yenileme ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Menteşe'de Yerkesik, Yeniköy, Çatakbağyaka, Algı ve Denizova Mahalleleri arasında bulunan 12 km'lik yolda çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgeyi ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü yol çalışmasından yararlanacak olan 11 Mahallenin muhtarı karşıladı. Ziyarete Başkan Gürün'ün yanı sıra Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak katıldı.

17 MAHALLENİN ORTAK KULLANIM YOLU YENİLENİYOR

18 milyon 150 bin TL yatırımla Yerkesik, Yeniköy, Çatakbağyaka, Algı ve Denizova Mahalleleri'ndeki asfalt, parke kaplama, yol genişletme ve yağmur suyu çalışmaları sürerken, 12 km'lik yolun 10 km'lik kısmında asfaltlama çalışmaları tamamladı. 17 mahallenin ortak kullanımını sağlayan yol çalışmasının yanı sıra ekipler, Yeniköy Mahalle merkezinde yağmur suyu altyapı ve parke kaplama çalışmalarını da tamamladı.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Yol çalışmaları hakkında konuşan Denizova Mahallesi sakinlerinden Emin Sümer, bu yolun çok önemli bir ulaşım güzergahı olduğunu belirterek, "İl Özel İdaresi zamanında bu yolların yapılmasını istemiştik. Ama olmadı. Büyükşehir ekipleri gece gündüz durmadan çalıştı. Yolumuz gerçekten Büyükşehir Belediyesi sayesine çok güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Çatakbağyaka Muhtarı Emin Tuğrul ise "Uzun yıllardır özlemini duyduğumuz yol Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muğla haberi | Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, Kırsal Mahalle Yol Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement