Murzioğlu'na 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Murzioğlu'na 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri

Murzioğlu\'na \'Hayırlı Olsun\' Ziyaretleri

TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

15.08.2013 11:10  Güncelleme: 11:11

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Türk özel sektörünün çatı örgütü ve 1.3 milyon üyesi ile Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olma özelliğini taşıyan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 1 Ağustos 2013 tarihinde yapılan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu bugün de Emniyet Müdürü İsmail Türkmeneli ile Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti.

Emniyet Müdürü İsmail Türkmeneli, Murzioğlu'na yeni görevinde başarı dileklerini belirterek, "Samsun adına her geçen gün daha güzel gelişmeler yaşanmakta bu da bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Sizin yeni göreviniz son derece önemli bir görevdir. Samsun için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Türkmeneli'ni Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ile birlikte karşılayan Murzioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren gerek Samsun gerekse bölgemizde tüm kurum kuruluş, bürokratlarımız ve siyasilerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışarak hizmet üretme gayreti içinde olduk. Bu birlikteliğin sonuçlarını Samsun'da şehrimize kazandırdığımız projelerle alıyoruz. Şimdi de yine gerek ilimiz ve ilçelerimizdeki gerekse bölgemizdeki odalar ve borsalarımızın yine birlikte ve uyum içinde olduğumuzun bir göstergesi olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildik. Bundan sonra birliğimizin desteğini daha güçlü bir şekilde arkamıza alarak ilimiz ve bölgemiz için çok önemli hizmetleri gerçekleştireceğimize olan inancım tamdır" şeklinde konuştu.

Avrasya Terminal İşletmeleri Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen diğer ziyarette ise Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Tan, Av. Murat Hazinedar, Tekin Küçükali ile Genel Müdür Yardımcısı Mehmetcan Yalamanoğlu ile Samsun Terminal Müdürü Mehmet Köse hazır bulundu.

Ziyarette Samsun'un mevcut potansiyeli ve gelişme dinamikleri üzerine görüş alışverişinde bulunulmasının ardından Avrasya Terminal İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Öztürk, Murzioğlu'na heyet adına anı takdimi yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Murzioğlu'na 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement