Ödemiş'te Semazenli İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Semazenli İftar Yemeği

Ödemiş\'te Semazenli İftar Yemeği

Ödemiş'te Ramazan ayında verdiği iftar yemeklerine bu yıl bir yenisini ekleyen Mursallı köyünde bulunan Harun Halıcı Süt Ürünleri, bu yıl semazen gösterileri ile geniş katılımlı bir iftar yemeğinin düzenlemenin mutluluğunu yaşadı.

18.07.2013 12:58

Ödemiş'te Ramazan ayında verdiği iftar yemeklerine bu yıl bir yenisini ekleyen Mursallı köyünde bulunan Harun Halıcı Süt Ürünleri, bu yıl semazen gösterileri ile geniş katılımlı bir iftar yemeğinin düzenlemenin mutluluğunu yaşadı.

Ödemiş'te Süt sektöründe önemli bir yere sahip olan firmalardan Harun Halıcı Süt Ürünleri bu yılda İftar yemeğini geniş bir kesime verirken, yapılan iftar yemeğine, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, AK Parti İzmir il başkan yardımcısı A. Mahmut Badem, AK Parti İzmir milletvekili İlknur Denizli, AK Parti Ödemiş ilçe başkanı Ali Hadim, AK Parti Ödemiş kadınlar kolu başkanı Tülay Deliorman, Ödemiş ilçe müftüsü Mustafa Bilgiç, Kaymakçı belediye başkanı Halil Güler, Bademli belediye başkanı Selahattin Kundak, Kayaköy belediye başkanı Ali Akkaşlı, Ovakent belediye başkanı Ali Demirel, Konaklı belediye başkanı Mustafa Kantar olmak üzere bazı siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, ile Mursallı köy halkı geniş katılım gösterdiler.

Her yıl olduğu bu yılda renkli görüntülere sahne olan iftar yemeği öncesi günün önemine değinen konuşmayı Ödemiş ilçe müftüsü Bilgiç gerçekleştirirken, Müftü Bilgiç yaptığı konuşmasında "Ramazan gibi önemli bir ibadet ayında, hayırsever işadamımız sayın Harun Halıcı kardeşimiz geleneksel hale getirdiği bu yemeği bir kez daha yerine getirmiştir. İşte bu çok büyük bir mutluluktur. Ben huzurlarınızda Harun arkadaşımızı bir kez daha tebrik ediyorum." dedi.

SEMAZEN GÖSTERİLERİ BU YILDA BÜYÜK İLGİ TOPLADI.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Semazen gösterileri ve canlı ekibin yer aldığı İftar yemeği akşamında dışarıdan özel olarak gelen Semazen grubu güzel oyunları ile geceye adeta renk kattılar. Geceye katılan davetliler ise Semazen grubunun oyunlarını cep telefonlarıyla kayda almayı da ihmal etmediler. Harun Süt ürünleri sahibi Harun Halıcı ise "Geleneksel hale getirdiğimiz bu yılki yemeğimiz yine diğer yıllarda olduğu gibi bu yılda iftar yemeğimize katılanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Semazenli İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement