Öğrencilerden Kutlu Doğum Programı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Kutlu Doğum Programı

Öğrencilerden Kutlu Doğum Programı

Muş’un Bulanık ilçesinde, Muş il öğrenci başkanın öcülüğünde lise öğrencileri tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

02.05.2014 16:21

Muş'un Bulanık ilçesinde, Muş il öğrenci başkanın öcülüğünde lise öğrencileri tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

Muş'un Bulanık ilçesinde, Muş İl Öğrenci Meclisi Başkanı Sinan Çoban'nın öcülüğünde lise öğrencileri tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

Bulanık Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen 'Allah ve Peygamber Sevgisi' konulu programa İlçe Müftüsü Ahmet Ak, Bulanık Belediye Eşbaşkanı Figen Yaşar, Bulanık BDP İlçe Başkanı Mesna Karadağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan programda İlçe Müftüsü Ahmet Ak bir konuşma yaptı. Peygamber sevgisini anlatan Müftü Ak,"Sen olmasaydın ya habibim kainatı yaratmazdım" rütbesine haiz, cihanın önderi, alemlerin efendisi büyük Peygamberimizi hep analım, bol bol salavat getirelim, onun yolunda olduğumuzu her halimizle belli edelim. O zaman çok şey kazanırız. Hayırlara vesile olan bu üç aylarda Peygamberimizin sünnetine uyalım. Bu programı düzenlediği için de Muş İl Öğrenci Meclisi Başkanı Sinan Çoban'a ve desteklerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

Programın başında Peygamberimizin hayatını ve onun hayata bakışını konu alan sinevizyon gösterisinden sonra öğrencilerin seslendirdiği şiir ve deyişler izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Kutlu Doğum Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement