Öğretmenler Geleneksel Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Öğretmenler Geleneksel Yemekte Buluştu

Öğretmenler Geleneksel Yemekte Buluştu

Tepebaşı Belediyesi'nin geleneksel hale gelen Öğretmenler Günü Yemeği bu yıl yine yüzlerce öğretmenin katılımıyla gerçekleşti.
Odunpazarı ve Tepebaşı bölgesindeki okulların öğretmenleri iki ayrı gecede Öğretmenler Günü'nü gönüllerince kutladılar.

25.11.2013 13:49

Tepebaşı Belediyesi'nin geleneksel hale gelen Öğretmenler Günü Yemeği bu yıl yine yüzlerce öğretmenin katılımıyla gerçekleşti.

Odunpazarı ve Tepebaşı bölgesindeki okulların öğretmenleri iki ayrı gecede Öğretmenler Günü'nü gönüllerince kutladılar. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, eğitimin eğitimcilere bırakılması gerektiğini belirterek, hangi düşünce olursa olsun eğitim üzerinden planlar yapılmasının doğru olmadığını belirtti. Başkan Ataç, "Elleri öpülesi öğretmenlerin önünde saygıyla eğiliyorum ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren değerli insanların yaşadıkları sıkıntıların bir an önce giderilmesini umut ediyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun" dedi.

Öğretmenler adına konuşma yapan Atatürk Orta Okulu Müdürü Ahmet Börcek ise, Türkiye'nin bir değişim sürecine girdiğini belirterek, "Eğitim verdiğimiz gençler diğer nesillerden farklı birikimlere ve bakış açıların sahip. Biz öğretmenler olarak bu farklı bakış açısını gözeterek eğitim yaklaşımı göstermeliyiz" dedi.

Ahmet Börcek, öğretmenlerin sıkıntılarını seslendirdikleri demokratik platformlarda dahi gördükleri muamelenin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Odunpazarı bölgesi öğretmenleri için gerçekleşen etkinlikte Mine Sağlam sahne alırken, Tepebaşı bölgesi öğretmenleri için gerçekleşen etkinlikte ise Saim Günal sahne aldı.

Her iki gecede öğretmenlerin Türk bayrakları ile birlikte Onuncu Yıl Marşı'nı söylemesiyle sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenler Geleneksel Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement