Ordu'da İmalatçıya Doka'dan Hibe Desteği - Son Dakika
Yerel

Ordu'da İmalatçıya Doka'dan Hibe Desteği

Ordu\'da İmalatçıya Doka\'dan Hibe Desteği

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, imalat sanayi alanında hazırlanan projelere 400 bin liraya kadar hibe desteği verilmesi konusunda bilgilendirme yaptı.

19.03.2014 17:35  Güncelleme: 10:09

Ordu Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde, DOKA Uzmanı Zübeyde Hanım Altun katılımcılara bilgi verdi.

DOKA tarafından imalat alanında verilen mali desteğin KOBİ niteliğindeki, kar amacı güden ve imalat sanayi alanında faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişilere yönelik olduğunu söyleyen Altun, "Bu programın amacı bölgede imalat sanayi alanında faaliyet gösteren küçük ölçekli işletmelerin kurumsal yapısının güçlendirilmesi, üretim kapasitelerinin yenilikçi yöntemlerle pazarlama yeteneklerinin geliştirilmesi ile rekabet edebilirlik geliştirilmesi ile rekabet edebilirlik düzeyinin bölgesel, ulusal ve uluslar arası düzeylere yükseltilmesidir." dedi.

Altun, başvurulara ilişkin ise şunları kaydetti:

"Program hakkında kapsamlı bilgiye ve başvuruda gerekli belge, form ve dokümanlara www.doka.org.tr internet adresinden ulaşılabilmektedir. Başvurular 30 Mayıs tarihine kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi'nden (KAYS) yapıldıktan sonra KAYS'tan alınan başvuru dosyası ekleriyle birlikte 6 Haziran 2014 tarihine kadar DOKA Trabzon adresinde elden kabul edilecektir. Mevcut programlarda dahil, DOKA kurulduğu 2010 yılından günümüze kadar kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve kar amacı güden özel sektör firmalarına mali destek programları kapsamında yaklaşık 57 milyon lira hibe desteği sağlamıştır."

Seminere, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ve iş adamları katıldı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu'da İmalatçıya Doka'dan Hibe Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement