Otizmli Öğrenciler Vali Kamçı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Otizmli Öğrenciler Vali Kamçı'yı Ziyaret Etti

Otizmli Öğrenciler Vali Kamçı\'yı Ziyaret Etti

Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğrencileri Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

26.03.2015 15:38

Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğrencileri Vali Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti.

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Okul Müdürü Serkan Köylü, Beden Eğitimi Öğretmenleri Mürsel Kurt ve Mikail Şimşek ile birlikte öğrenciler Vali Kamçı'yı makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Babahanoğlu, okul öğrencilerinin Sessiz Adımlar Spor Kulübü ve Nefes Spor Kulübü çatısı altında atletizm, yüzme gibi branşlarda spor faaliyeti gösterdiklerini, büyük başarılara imza attıklarını, son olarak Türkiye Özel Sporcular Federasyonu'nun 8- 14 Mart tarihlerinde Antalya Gençlik Hizmetleri Salonunda düzenlediği 1. - 2. ve 3. Bölge Atletizm Şampiyonasında Atletizm branşında 1 gümüş 13 altın madalya kazandıklarını belirtti.

Başarı elde eden sporcu öğrencileri temsilen üç öğrenci, Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğrencileri'nin "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü"nde düzenleyeceği etkinliğe davet ettiklerini söyleyerek Vali Kamçı'ya davetiyeyi takdim etti.

Vali Kamçı, öğrencileri, öğretmenlerini ve yöneticileri kutlayarak başarılarının devamını diledi, öğrencilerin elde ettikleri başarılardan gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otizmli Öğrenciler Vali Kamçı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement