Özdemir: "Maça İyi Konsantre Olamadık" - Son Dakika
Yerel

Özdemir: "Maça İyi Konsantre Olamadık"

Özdemir: "Maça İyi Konsantre Olamadık"

Ligin ilk yarısının son maçında Tulzaspor’a 1-3 mağlup olarak beklenmedik bir mağlubiyet alan Aydınspor 1923’te moraller tekrar bozulurken Teknik Direktör Göksel Özdemir, “Maça iyi konsantre olamadık” dedi.

20.12.2016 09:19

Ligin ilk yarısının son maçında Tulzaspor'a 1-3 mağlup olarak beklenmedik bir mağlubiyet alan Aydınspor 1923'te moraller tekrar bozulurken Teknik Direktör Göksel Özdemir, "Maça iyi konsantre olamadık" dedi.

Aydınspor 1923, Tuzla mağlubiyeti ile devreye play-off potasının 8 puan gerisinde girmenin üzüntüsünü yaşıyor. Çoğu rakibinin puan kaybı yaşadığı haftada play-off potası ile puan farkını 5'e düşürme şansı yakalamasına rağmen kendi evinde Tuzlaspor'a 1-3 mağlup olan Efe, ligin ilk yarısını 21 puanla 12'nci sırada tamamladı. İstenmeyen bir mağlubiyetle siyah beyazlı camiayı üzen Aydınspor 1923'te gözler kupa maçlarına çevrilirken devre arası transferleri için de çalışmalar başladı.

Tuzlaspor maçını değerlendiren Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, "Beklenmeyen bir mağlubiyet aldığımız için üzgünüz. Devreye 24 puanla girmek istiyorduk. Ama kupa maçından sonra Tuzla maçına çok iyi konsantre olamadığımızı düşünüyorum. Bu aşamadan sonra artık sonuçtan daha öte devre arası planlamasının yapılması gerekiyor. Bu maçı kazansaydık da bunu yapacaktık. Bir an önce devre arası planlanmasını yapıp orta ve uzun vadede neler yapılabileceğinin konuşulması gerekiyor. Sonuç itibariyle takımın bulunduğu durum ortada. Kadromuzla ilgili yola devam edeceğimiz ve etmeyeceğimiz oyuncularla ilgili ne yapacağımızı bir an önce karar vermemiz gerekiyor. Bu konuda yönetimle ilgili bir konuşma yaptık. Bu hafta içinde konuyla ilgili görüşmemiz olacak. Perşembe günü kupa maçımız var. Mecburen önümüzdeki iki kupa maçını oynayıp oyuncularımıza ondan sonra izin vereceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdemir: 'Maça İyi Konsantre Olamadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement