Özel Ege Turnuvasında Kırşehirli Bilardocular Derece Yaptı - Son Dakika
Yerel

Özel Ege Turnuvasında Kırşehirli Bilardocular Derece Yaptı

Özel Ege Turnuvasında Kırşehirli Bilardocular Derece Yaptı

Afyon’un Sandıklı İlçesinde düzenlenen “Özel Ege” bilardo turnuvasında Kırşehirli bilardocular derece yaptı.

12.08.2015 10:29

Afyon'un Sandıklı İlçesinde düzenlenen "Özel Ege" bilardo turnuvasında Kırşehirli bilardocular derece yaptı.

Yarışmaya Kırşehir'den katılan 5 bilardocu'dan 2'si derece ile Kırşehir'e döndü.

Afyon'un Sandıklı İlçesinde gerçekleşen Özel Ege Bilardo turnuvasına Kırşehir'den Ferdi Aşıuroğlu, Ertuğrul Duydu, Bahri Gökhan Güler, Av. Şükrü Tuzcu, Salih Duydu, katılırken 58 sporcunun birincilik için yarıştığı özel turnuvada ikincilik ve üçüncülük elde etti.

Yaşanan turnuvayı anlatan ve kendilerine destek veren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Kırşehir Valisi Necati Şentürk'e teşekkür eden Arena Bilardo spor okulu işletmecisi Ferdi Aşıroğlu, "Kurulduğu günden beri sporun önemini vurgulamak ve gelecek için sporcu yetiştirmekle kendimizi görevli addediyoruz. Bizim için gençlerimizin beyin gelişimleri ile birlikte spor aktivitelerine verdiği önem de önemli" dedi.

Afyon'da yapılan turnuvada ikincilik ve üçüncülük aldıklarını söyleyen Aşıroğlu, "Beş bilardo sever ile gittiğimiz turnuvada Ertuğrul Duydu ikincilik alırken Ferdi Aşıroğlu üçüncülük aldı. Alanında uzman sporcuların katılım gösterdiği bir arenada olmanın heyecanı ve profesyonellerle bir arada olmak da bizim için önemli oldu. 30-31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde 64 sporcunun katılacağı Türkiye geneli "Geleneksel Arena Neşet Ertaş" 3 bant bilardo turnuvasını düzenleyeceğiz. Bu turnuva Türkiye ile birlikte Kırşehir'de de bir ilki yaşatacak. Alanında uzman bilardocular Kırşehir'e gelerek gösteri yapacaklar. Yapılacak turnuvada STK'lardan da Kırşehir adına destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Ege Turnuvasında Kırşehirli Bilardocular Derece Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement