Özel Kardelen Koleji Matematik Oimpiyatları Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Özel Kardelen Koleji Matematik Oimpiyatları Ödül Töreni Yapıldı

Özel Kardelen Koleji Matematik Oimpiyatları Ödül Töreni Yapıldı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından bu yıl üçüncüsü yapılan matematik olimpiyatları ödül töreni Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde yapıldı.

22.03.2013 15:35

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından bu yıl üçüncüsü yapılan matematik olimpiyatları ödül töreni Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde yapıldı.

Forum Kapadokya A.V.M.'de düzenlenen Özel Kardelen Koleji 3. Matematik Olimpiyatları ödül törenine Özel Kardelen Koleji yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı, Kardelen Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Vekili Mehtap Kulaç'ın yanı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ödül töreni öncesinde Kardelen Koleji Ortaokul öğrencileri gelen konuklara mini bir konser verdi.

Özel Kardelen Koleji ödül töreninde dereceye giren öğrencilere altın hediyesi verildi. Özel Kardelen Koleji 3. Matematik Olimpiyatlarında dereceye giren öğrenciler 5. sınıflarda birinci Hüseyin Özdemir, ikinci Kadir Çelik, üçüncü Arda Semiz oldu. 6. sınıflarda birinci Agah Yasin Özkılıç, ikinci Metehan Terzioğlu, üçüncü Oğuz Berkay Bol oldu. 7. sınıflarda Aleyna Arslan, ikinci Fırat Karaman, üçüncü Hazal Tekinarslan oldu. 8. sınıflarda ise birinci Oğuzhan Anıl Sucu olurken ikinci Samed Çelik ve üçüncü ise Hatice Boyacı oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ali Doğan, Fazıl Parlak, Osman Balak ve Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan tarafından verildi. Ayrıca dereceye giren öğrencilerin danışman öğretmenlerine ve Okul müdürlerine ise plaket takdimi yapıldı.

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan yaptığı açıklamada dereceye giren öğrencileri ve öğretmenleri kutladı. Kaplan, "Özel Kardelen Koleji olarak bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Matematik Olimpiyatları ödül törenini Forum Kapadokya A.V.M. 'de yaptık. Ben bir kez daha yarışmamıza katılan tüm öğrencilere, öğretmenlere, okul müdürlerine teşekkür ediyorum. Matematik Olimpiyatlarında dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Kardelen Koleji Matematik Oimpiyatları Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement