Öztürk'ten Gaziler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Öztürk'ten Gaziler Günü Mesajı

Öztürk\'ten Gaziler Günü Mesajı

Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Öztürk, ne terörün, ne de iç ve dış destekçilerinin amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.

18.09.2013 09:54  Güncelleme: 09:20

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Emin Öztürk, ne terörün, ne de iç ve dış destekçilerinin amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Mehmet Emin Öztürk, büyük Türk Milleti ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ebedi varlığını devam ettirmek, vatanının bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek, milli birlik ve beraberliğini korumak amacıyla, ülkenin her karış toprağını kanlarıyla sulayıp, tarihe altın sayfalar yazdıran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, şehitleri ve gazileri rahmet, minnet ve şükranla andıklarını söyledi. Terörizme karşı insanların öfkesinin her geçen gün biraz daha arttığını belirten Öztürk, "Şehit ve Gazi olan bu insanlarımız kolay yetişmiyor, herkes onlardan bir şeyler bekliyor. Ancak, hain, kalleş kurşunlar bir ömrü yok ediyor. Bütün ümitleri tüketiyor. Tüm bunlara rağmen şehit aileleri ve gazilerimiz adına 'Vatan Sağolsun' diyoruz. Yeni ocaklara ateş düşmemesi için yetkilileri bu konuda uyarıyor, tüm tedbirlerin alınmasını istiyor ve bekliyoruz. Terörizmden fayda ummak ne kadar yanlış ve boş bir çaba ise, dış destekçilerin terörizmi beslemeleri, kışkırtmaları, boş hayal ve son çabalarıdır. Ne terörizm, ne de iç ve dış destekçileri bunlardan hiçbir fayda ve sonuç alamayacaklar, Türk Devleti, milletiyle birlikte Atatürk'ün deyişiyle 'ilelebet payidar olacaktır'. Gaziler Günü'nü kutluyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öztürk'ten Gaziler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement