Parlak, Hastanedeki Kadınları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Parlak, Hastanedeki Kadınları Ziyaret Etti

Parlak, Hastanedeki Kadınları Ziyaret Etti

Ak Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine katıldı.

08.03.2014 15:08

Ak Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine giderek, burada tedavi gören ve yeni doğum yapan kadınları ziyaret etti. Kadınlara karanfil veren Alaattin Parlak, 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri dolayısıyla, Diyarbakır'da da bir dizi etkinlikler düzenlendi. Ak parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, bu kapsamda Bağlar sınırları içinde bulunan Kadın Doğum Hastanesi'ne gelerek, burada tedavi gören ve yeni doğum yapan kadınları ayrı ayrı ziyaret etti.Ak parti Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Yalar, Kadın kolları başkanlığı üyeleri, Bağlar Belediye Meclis üyesi Adayları ve bir grup partiliyle beraber, hastanede tedavi gören ve yeni doğum yapmış kadınları ziyaret eden Ak parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

KADINLARDAN HAYIR DUASI İSTEDİ

Tedavi gören kadınları ziyaret ederek, karanfil veren Alaattin Parlak, bayanlardan hayır duasında bulunmalarını istedi. Alaattin Parlak, şu açıklamalarda bulundu:

'Öncelikle bütün kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Ancak bizler, bir günün değil, bir ömrün kadınların olmasını diliyoruz. Sadece klişe sloganlarla değil, gündelik hayatın içinde kadınların horlanmadığı, ezilmediği, şiddete maruz kalmadığı bir yaşam temenni ediyoruz. 'Cennet, Anaların ayakları altındadır' diye buyuran sevgili Peygamberimizin de işaret ettiği gibi, kadına ne kadar değer ve önem versek azdır. Müslümanlıkta kadın sultandır. Dinimiz kadına çok değer vermiş, erkeğe de çok mesuliyet yüklemiştir. Bizim için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi, hanımlara karşı hiç bir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Bu şiarla, bizler de kadınlarımızı başımızın tacı yapmalı ve onlara olabildiğince nazik davranmalıyız. Bu vesile ile baş tacı kadınlarımızın gününü, bir kez daha en halisane duygularımla kutluyorum. Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımız, her şeyin en iyisine layıktırlar"

Hastanede tedavi gören bayanlar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ak parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak'a, 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla kendilerini unutmayıp ziyaret ettikleri için teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Parlak, Hastanedeki Kadınları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement