Patronlara Kadın Başkan - Son Dakika
Yerel

Patronlara Kadın Başkan

Patronlara Kadın Başkan

Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin (BUSİAD) olağan genel kurulunda, 2 dönemdir başkanlık yapan Mehmet Arif Özer, görevini Oya Coşkunöz Yöney'e devretti.

14.01.2012 15:17

Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin (BUSİAD) olağan genel kurulunda, 2 dönemdir başkanlık yapan Mehmet Arif Özer, görevini Oya Coşkunöz Yöney'e devretti.

BUSİAD'ın 34. olağan genel kurulu BUSİAD Evi'nde yapıldı. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) ardından Türkiye'nin en önemli SİAD'ı olan BUSİAD yeni yönetimi belirlendi. Genel kurulda Oya Coşkunöz Yöney'in başkanlığındaki tek liste oy birilğiyle kabul edildi. Mevcut yönetimde Arif Özer'in yardımcılığını üstlenen Yöney, 34 yıllık dernek tarihinin ilk kadın başkanı olarak kayıtlara geçti.

BUSİAD Başkanı Arif Özer, dernek tüzüğünde başkanlık süresinin iki dönemle sınırlı olduğunu hatırlatarak, bayrağı yardımcısı Oya Coşkunöz Yöney'e devrettiğini söyledi. 12 yıldır BUSİAD yönetimi içinde olduğunu belirten Özer, yeni yönetime başarılar dileyerek, "Bilgi üreten şehirler olduğu gibi bilgi üreten kurumlar da değerledir. BUSİAD değerlerinden ayrılmayın. Fevri davranmayın. Çok acele karar vermeyin. Üyelerimizin sesini dinleyin. Başarılı olacağınıza ve iz bırakacağınıza inanıyorum" dedi.

BUSİAD'ın Türkiye'nin ikinci, Anadolu'nun 2. SİAD'ı olduğunu belirten Yöney, BUSİAD'ın sanayi, ticaret ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren 287 üyesi çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Yöney, "BUSİAD'ın yeni yönetimi olarak bir önceki yönetimden aldığımız emaneti, sizlerin desteği ile daha da geliştireceğiz. Bu bayrağı daha yükseltmek ve zamanı geldiğinde büyük bir gururla daha başarılı bir ekibe devretmek hedefi ile yola çıkıyoruz. Marka kent Bursa vizyonu ile şehrimiz ve gelişime açık. Bursa iş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda en iyisini yapmayı hedefledik" diye konuştu.

BUSİAD yönetim kurulu 16 Ocak 2012 Pazartesi günü ilk toplantısında gödev taksimi yapacak.

Yeni yöretim kurulu Oya Coşkunöz Yöney başkanlığında Ahmet Altekin, Ali Ceylan, Ayşegül Donat, Aytuğ Onur, Ergun Türkay, Erol Kılıç, Ertuğrul Tuna Arıncı, Günal Baylan, İhsan Karademirler, Mürsel Öztürk, Tuğrul Birimtekin ve Tuncer Hatunoğlu'ndan oluştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patronlara Kadın Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement