Pir Sultan Abdal Dernek Başkanın'dan Yerköy CHP İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Pir Sultan Abdal Dernek Başkanın'dan Yerköy CHP İlçe Teşkilatına Ziyaret

Pir Sultan Abdal Dernek Başkanın\'dan Yerköy CHP İlçe Teşkilatına Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) parti meclisine aday olan Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Fevzi Gümüş, (CHP) Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz'ı ziyaret etti.

04.07.2012 16:48

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) parti meclisine aday olan Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Fevzi Gümüş, (CHP) Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz'ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette bir süre sohbet eden CHP Parti Meclisi Adayı ve

Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Fevzi Gümüş, 17-18 Temmuz tarihinde yapılacak olan CHP'nin 34'üncü kurultayında genel başkan parti meclisi ve disiplin kurulu üyeleri seçimi için çalışmaların başladığını belirterek, "Bin 283 delegenin oy kullanacağı kurultayda parti meclisine aday olmak isteyen partililer tüm illeri ziyaret ederek destek istiyoruz.

Yerköy İlçemizde kurultay delegesi olan

ve CHP ilçe başkanı Sancak Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunmak için buraya gelmiş bulunmaktayız. Sancak Yılmaz bey partimizin uzun yıllardır yöneticisi bizleri de tanıması sebebi ile hem bir merhaba demek hem de aday olduğumu belirtmek desteğini almak için ziyaret ettim" dedi.

CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz'da, Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Fevzi Gümüş'ün ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Fevzi Bey, bizim sosyal demokrat mücadele önemli mihenk taşlarından ciddi mücadeleleri olmuş bu düşünce de önemli katkıları olmuş bir arkadaşımızdır. Parti meclisinde olması partimiz için önemli katkı olacağına sonsuz inancım vardır" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pir Sultan Abdal Dernek Başkanın'dan Yerköy CHP İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement