Ramadan Özgen AK Parti Belediye Başkanı Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Ramadan Özgen AK Parti Belediye Başkanı Aday Adaylığını Açıkladı

Ramadan Özgen AK Parti Belediye Başkanı Aday Adaylığını Açıkladı

Tekirdağ'ın Malkara İlçesinin tanımış esnaflarından emlakçılık ve tapu takipçiliği yapan Ramadan Özgen AK Parti Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.

02.11.2013 15:46

Tekirdağ'ın Malkara İlçesinin tanımış esnaflarından emlakçılık ve tapu takipçiliği yapan Ramadan Özgen AK Parti Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.

Ramadan Özgen, Malkara AK Parti İlçe binasına gelerek İlçe Başkanı Bulut Yıldırım'a aday adaylığı dilekçesini verdi. Başvuru formunu imzalayan Özgen İlçe Başkanı Bulut Yıldırım'dan kabul formunu alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı aday adaylığı ile ilgili konuşan Ramadan Özgen, "Son yıllarda bölgemizin parlayan yıldızı olan Malkara'mıza 2014 Mart ayında yapılacak seçimlerde AK Partiden Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yapıyorum. Genel Merkezimizin, Dünya lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onayları ve yüce milletimizin bu görevi bizi uygun görmeleri halinde İlçe Teşkilatımız ile beraber kuracağımız Belediye Encümeni arkadaşlarımız ve siz Makara'lılar ile el ele vererek güzide İlçemize en iyi hizmetleri vermek için çalışacağımızdan emin olunuz. Ülkeler in vizyonlarını Hükümetler, İlçelerin vizyonlarını ise yerel yönetimler belirler. İlçemizin bölgemizde ve Ülkemizde ki vizyonunu en üst düzeye çıkartmak için AK Partiden Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Bu yerel seçimlerin başta İlçemize, Bölgemize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olması huzur içinde yapılmasını temenni ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz birbirimizi rakip olarak görmüyoruz. Aday olarak onaylanacak arkadaşımızın yanında seçim çalışmalarında da beraber olacağız. Ortak paydamız AK Partinin seçimi kazanmasıdır" dedi.

Aday adaylığı ile ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım ise," Adayları belediye Başkanı olarak görmüyorum. Onlar halkın hizmetkarlarıdır. Bundan sonra Aday Adayı arkadaşlarımızdan sonra seçilecek Belediye Başkan adayımız için, nasip olursa hep birlikte çalışacağız. Ramadan Özgen abimizin aday Adaylığının hem kendisine, hem Partimize hem de ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramadan Özgen AK Parti Belediye Başkanı Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement