Ramazan Bayramı Tatili Şehir Dışında Yoğunluğa Sebep Oldu - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı Tatili Şehir Dışında Yoğunluğa Sebep Oldu

Ramazan Bayramı Tatili Şehir Dışında Yoğunluğa Sebep Oldu

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek için yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Sakarya geçişinde akıcı yoğunluğa sebep oldu. Ankara istikametinde biraz daha fazla gözlenen yoğunluk, İstanbul yönünde ise normal seyrinde ilerliyor. Sapanca ve Arifiye kesiminde akıcı bir şekilde ilerleyen trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, trafik ekipleri de belirli noktalarda kontrollerini sürdürüyor.

06.04.2024 12:31  Güncelleme: 12:33

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek için yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Sakarya geçişinde akıcı yoğunluğa sebep oldu.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar dün akşam saatleri itibari ile yola çıkmaya başladı. Akşam saatlerinde yoğunluğun biraz daha az olduğu Anadolu Otoyolu'nun Sakarya geçişinde bu saat itibari ile akıcı trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ankara istikametinde biraz daha fazla gözlenen yoğunluk, İstanbul yönünde ise normal seyrinde ilerliyor. Sapanca ve Arifiye kesiminde akıcı bir şekilde ilerleyen trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, trafik ekipleri de belirli noktalarda kontrollerini sürdürüyor. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı Tatili Şehir Dışında Yoğunluğa Sebep Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement