Rektör Arslan Yüksekokulda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Rektör Arslan Yüksekokulda İncelemelerde Bulundu

Rektör Arslan Yüksekokulda İncelemelerde Bulundu

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İrfan Arslan, bu yıl eğitime başlayacak olan Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu'nda incelemelerde bulundu.

07.08.2013 09:58

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Arslan, bu yıl eğitime başlayacak olan Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu'nda incelemelerde bulundu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Arslan, yüksekokul binasında incelemelerde bulunarak, okulunda çevre düzenlemesi ve hizmet binası içerisindeki ince işçiliklerle ilgili yüklenici firmadan elini daha çabuk tutmasını istedi. Rektör Prof. Dr İrfan Arslan, yüklenici firma yetkililerine okulu 30 Ağustos tarihi itibariyle teslim etmeleri gerektiğini hatırlatarak, açılışa Celal Oruç'un da katılacağını söyledi.

Eleşkirt Genç İş Adamları Derneği Başkanı Nazım Balıkçı da, okulun eğitim yılına yetiştirilmesi konusundaki hassasiyetinden dolayı Eleşkirt halkı adına Rektör Arslan'a teşekkürü borç bildiklerini söyledi.

Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu inşaatını yapan yüklenici firma mühendisi Melih Saygılı da, 30 Ağustos tarihinde okulu üniversiteye teslim etmeyi düşündüklerini ve takvimde bir aksama ihtimalinin şu anda görünmediğini belirtti. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Arslan Yüksekokulda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement