Şahinbeyli 3 Kareteci Milli Takım Kampına Gitti - Son Dakika
Yerel

Şahinbeyli 3 Kareteci Milli Takım Kampına Gitti

Şahinbeyli 3 Kareteci Milli Takım Kampına Gitti

Salon sporlarında başarıdan başarıya koşan Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda Türkiye’yi temsil eden sporcular yetiştiren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nden 3 sporcu daha 11. Uluslararası Palandöken Turnuvası ve Milli Takım kampına gitti.

11.08.2014 11:00

Salon sporlarında başarıdan başarıya koşan Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'nda Türkiye'yi temsil eden sporcular yetiştiren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nden 3 sporcu daha 11. Uluslararası Palandöken Turnuvası ve Milli Takım kampına gitti.

11-17 Ağustos 2014 tarihleri arasında Erzurum'da gerçekleştirilecek olan Karate 11. Uluslararası Palandöken Turnuvası ve Milli Takım kampına katılmak üzere Erzurum'daki Mili Takım kampına giden 3 Şahinbeyli sporcu, şampiyonada iddialı olduklarını ifade etti.

Son dönemlerde karate sporuna ilginin artmasıyla birlikte bu spor dalından Mili Takım'a sporcu gönderen Gaziantep, dünyanın birçok ülkesinde temsil edilmeye başlandı. Son olarak Karate Mili Takımı'na seçilen Şahinbey Belediye Gençlik ve spor sporcularından Betül Siviş, Nuri İlayda Polat ve Tolga Çip kampa katılmak üzere Yıldızlar Karate Mili Takım kampına gitti. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor kulübü Antrenörü Ünal Polat nezaretinde hazırlıklarını sürdüren sporcular, Erzurum'a giderek Karate Mili Takımı kampına katılacak. 11. Uluslararası palandöken turnuvası ve Milli takım kampına katılacak olan Milli Takım sporcuları, Gaziantep'e şampiyonluk sözü verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbeyli 3 Kareteci Milli Takım Kampına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement