Şanlıurfaspor Galibiyeti Hedefliyor - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor Galibiyeti Hedefliyor

Şanlıurfaspor Galibiyeti Hedefliyor

Şanlıurfaspor yarın karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını GAP Vadisi tesislerinde sürdürüyor.

31.01.2014 12:32

Maçın önemini oyuncularına iyice aşılayan Teknik Hoca Reha Kapsal, antrenman boyunca futbolcularına şut çalışması yaptırdı. Kapsal yönetiminde yapılan idmanda sarı yeşilli futbolcular, düz koşu ve dar alanda paslaşmanın ardından, kenarlardan yapılan ortalarla gol provası yaptı.

Antrenmana futbolcuların hepsi katılırken, Kahramanmaraşspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Sankoh tedbir amaçlı dinlendirildi. Antrenmanda Youssef ve Banahene'nin yapılan ortaların çoğunu gole çevirmesi Kapsal'ı memnun etti.

GÜVENÇ ANTRENMANI İZLEDİ
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Celalettin Güvenç'te antrenmanı izlemek için GAP Vadisi tesislerine geldi. Güvenç'i Şanlıurfaspor icra kurulu başkanı Mehmet Çavuş, Sportif işler sorumlusu Maruf Güneş, Kulüp idare amiri Vedat Bucak, İdari işler sorumlusu Aziz Çayırcıoğlu ve İdari menajer Hakan Keşküş karşıladı.

Teknik Direktör Reha Kapsal ve futbolculara İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için başarılar dileyen Güvenç, 1 saat izlediği antrenmandan sonra tesislerden ayrıldı.

GÜNEŞ: "KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK"
Bu arada Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu Maruf Güneş, antrenman sonrası yaptığı açıklamada İstanbul B.B.Spor'u devireceklerine inandıklarını söyledi.

Güneş, Şanlıurfaspor'un çok genç ve koşan bir ekip haline geldiğine dikkat çekerken, "Takımımız gözle görülür bir şekilde mücadeleci bir yapıya büründü, Kahramanmaraşspor maçında bunun sinyalini verdiler, inşallah bu hafta sonuda galip gelerek üst üste ikinci maçımızı kazanmak istiyoruz, bu karşılaşma bizim için çok önemli, sahadan 3 puanla ayrılırsak çok ciddi bir şekilde istediğimiz duruma gelebiliriz, ben futbolcularımıza güveniyorum, Takımımız hazır durumda, problemimiz yok. Bu hafta sonundaki maçı, hayati bir müsabaka olarak görüyor ve önemsiyoruz. Belki de sezonun kırılma maçlarından biri olacak. Kendi evimizde 6 haftalık bir galibiyet özlemimiz var. Bunu, bu defa sonlandıracağız. Hasret sona erecek" dedi.

Devre arasında giden oyuncuların yerinin doldurulduğunu belirten Güneş, giden oyunculara general, gelen oyunculara ise asker benzetmesi yaparak, "Giden oyuncuların tarzı ile gelen oyuncuların yapısı farklı. Urfaspor'u ilk dönem yıldızlara doyurduk. Şuan yıldızdan, generalden ziyade, 'asker' diyebileceğimiz tarzda oyuncular var takımımızda. Daha mücadeleci, daha çok kazanmayı isteyen futbolcular var. Sadece puan anlamında değil, maddi-manevi daha fazla kazanmayı isteyen ve muhtaç olan oyuncularımız var. Hepsine çok inanıyoruz, hepsine çok güveniyoruz. Umarım, hafta sonundaki maçta da bu güvenimiz boşa çıkmaz" diye konuştu.

Şanlıurfaspor'un Yunan oyuncusu Georgios Fotakis ile yolların ayrıldığını belirten Güneş, transfer döneminin sonuna kadar yeni bir transferin olabileceğini ifade etti.

Güneş, "Transfer için 3 Şubat günü saat 17.00'e kadar süre var. Her an her şey olabilir. Urfa halkına bir sürprizimiz olabilir" diye ekledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement