Şehit ve Gazi Aileleri Valiliğin İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Şehit ve Gazi Aileleri Valiliğin İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Şehit ve Gazi Aileleri Valiliğin İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verdi.

25.07.2013 11:10

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verdi.

Kongre merkezinde verilen yemeğe, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu ve eşi Nilgün Azizoğlu, Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve eşi Cevriye Köksoy, 25. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Durak, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Korkmaz, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, İl Jandarma Alay Komutanı Şefaattin Serten ve eşi, İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, Adalet Komisyonu Başkanı ve eşi, Şehit ve Gaziler Dernekleri Başkanları ile gazi ve şehit yakınları katıldı.

Ardahan Valiliği tarafından gelenekselleşen 'Şehit yakınları ve gazilerle iftar programı' yoğun katılımla gerçekleşti.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, bizlere bu toprakları binlerce yıldır yurt olarak bırakan şehitlerimizin varlığının, bizler için çok büyük bir değer olduğunu ve oluşturduğumuz medeniyeti bütün dünya milletlerine açmamızı sağladığını vurgulayarak,

"Bu ülkenin en buhranlı dönemlerinde her milletten, birlik ve bütünlük içerisindeki inanmışların hepsinin ortak noktası, bu vatanı korumuş bu vatanı bugün yaşayan bizlere yurt olarak emanet etmiş yüksek ruhlardır." dedi.

Bugün bu topraklarda hür ve müstakil yaşayabilmemizin temininin, şehitlerimizin insanüstü gayretleri, milli birlik ve kardeşlik ruhunun neşvünema bulmasıyla mümkün olduğunun altını çizen Vali Azizoğlu, bizlerinde bu vatanı vatan yapan şehitlerimize layık olarak, bizden sonra gelecek kuşaklara hür ve müstakil bırakmanın azmi ve kararlılığına sahip olduğumuzu ifade etti.

Şehit ve gazilerimizin ülkemizin idbarının ikbale dönüştüğü dönemlerdeki kararlılığının hiçbir zaman unutulmayacağını ve her zaman takdir edilip minnet duyulacağını ifade eden Azizoğlu, "Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak, bütün bu coğrafyada hangi dine mensup olursa olsun huzuru ve barışı isteyen bu dostluğun teminini ve muhafazasını birliğimiz beraberliğimiz ve güçlülüğümüzden alacağız." diye konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit ve Gazi Aileleri Valiliğin İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement