Sincan Yağlı Güreşleri 8'nci Yılında - Son Dakika
Yerel

Sincan Yağlı Güreşleri 8'nci Yılında

Sincan Yağlı Güreşleri 8\'nci Yılında

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Ata sporumuzun gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

13.08.2016 14:27

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Ata sporumuzun gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

8'nci Sincan Yağlı Güreşleri başladı. Sincan Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen organizasyonda 20'si başpehlivan, 300 yağlı güreşçinin mücadelesi sürüyor. Düzenlenen organizasyona Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan İlçe Müftüsü Osman Şener ve çok sayıda kişi katıldı. Gerçekleştirilen organizasyonun büyük bir ilgi gördüğüne dikkat çeken Başkan Tuna, "Bu yıl 8'ncisini gerçekleştiriyoruz. Ata sporumuz olan güreşleri gelecek nesillere aktarmak için bizde yerel yönetimler olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın da büyük bir ilgisi var. Gençlerimiz hevesleniyor. Ata sporumuzun gelecek nesillere aktarılmasına da katkı sağlıyorlar. Hem vatandaşlarımızın memnuniyeti hem de ata sporumuzun gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Böyle organizasyonların kültürlerin aktarılmasında herkese görev düşüyor. Bizde yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni yapmaktan memnunuz" şeklinde konuştu.

Sincan Şehir Stadyumu'nda toplam 13 boyda mücadele eden güreşçilerden her boyun ilk 8'ine girenlere para ödülü, her boyun 1'ncisine ise adet altın ödülü verilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincan Yağlı Güreşleri 8'nci Yılında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement