Sincik İlçesinde Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika
Yerel

Sincik İlçesinde Kitap Okuma Yarışması

Sincik İlçesinde Kitap Okuma Yarışması

Adıyaman’ın Sincik ilçe Belediyesi tarafından hazırlanan ’Sincik Parkta Kitap Okuyor’ SODES projesi kapsamında kitap okuma yarışması düzenledi.

11.12.2015 14:21

Adıyaman'ın Sincik ilçe Belediyesi tarafından hazırlanan 'Sincik Parkta Kitap Okuyor' SODES projesi kapsamında kitap okuma yarışması düzenledi.

Sincik Belediyesi tarafından hazırlanan 2015 SODES projeleri kapsamında uygulamaya konulan 'Sincik Parkta Kitap Okuyor' ilkokul ve lise öğrencilerine yönelik kitap okuma yarışması yapıldı. Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, "Bu projemiz Belediyemiz tarafından geliştirilen, SODES kapsamından yapılan bir proje. Bu projemiz kapsamında bir park yapımı ve bu parkta halkın ve öğrencilerin kitap okumasını kapsayan bir projedir. Projenin maliyeti yaklaşık 100 bin liradır. Aşamalı bir projedir, önce parkın yapılması, sonra kitapların alınması ve çocuklara, gençlere dağıtılması ve insanlarımızın kitaba olan ilgisini artırılması ve okuma düzeyinin geliştirilmesine yönelik bir projedir. Projemizde artık sona geldik, okunulan kitaplarla ilgili yarışmalar yapılacak ve ödüller dağıtılacak. Projemize desteklerinden dolayı Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş Şükranlarımı arz ediyorum. Ayrıca desteklerinden dolayı Sodes çalışanlarına, Sincik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Dursun Demir'e ve Merkez Atatürk İlkokulu Müdürü Abuzer Karakuş'a teşekkür ediyorum. İnşallah daha iyi projelerle halkımızın karşısına çıkacağız" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik İlçesinde Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement