Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nın Açılışı - Son Dakika
Yerel

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nın Açılışı

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı\'nın Açılışı

Eski AK Parti Şırnak Milletvekili Seyda: "Verilen karar bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir"

25.07.2013 21:29

Eski AK Parti Şırnak Milletvekilli Abdullah Veli Seyda, Şırnak havalimanına "Şerafettin Elçi" isminin verilmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Seyda, yaptığı yazılı açıklamada, yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nın açılışının gerçekleştirileceğini anımsattı.

Havalimanının eski bakanlardan ve bölgenin mümtaz şahsiyetlerinden siyasetçi, fikir adamı merhum Şerafettin Elçi'nin isminin verilmesine çok memnun olduklarını ifade eden Seyda, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Verilen karar bizleri  ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu vesileyle halkımıza büyük rahatlık sağlayacak ve bölgemizin ekonomisine büyük katkı sağlayacak bu devasa yatırımın ilimize kazandırılmasında emeği geçen başta sayın başbakanımız olmak üzere, sayın ulaştırma bakanımıza ve diğer bütün yetkililere bir Şırnak sevdalısı olarak kendim ve halkım adına teşekkür ediyorum. Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı ülkemize, bölgemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor; bu yatırımın, güzel Şırnakımıza daha fazla yatırım yapılmasına ve kalkınmasına vesile olmasını temenni ediyorum." - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nın Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement