Şırnak Üniversitesi'ne Yeni Yerleşke - Son Dakika
Yerel

Şırnak Üniversitesi'ne Yeni Yerleşke

Şırnak Üniversitesi\'ne Yeni Yerleşke

Şırnak Üniversitesince açılacak olan Cizre Silopi yerleşkesi için Haşimi ve Şık aileleri 500 dünümlük arazisini hibe etti.

07.01.2014 18:03

Şırnak Üniversitesince açılacak olan Cizre- Silopi yerleşkesi için Haşimi ve Şık aileleri 500 dünümlük arazisini hibe etti.

Şırnak Üniversitesi'nce "Üç büyük kampüs" projesi kapsamında yapılacak olan Cizre-Silopi yerleşkesi  Haşimi ve Şık ailelerinin hibe talebiyle hayata geçiriliyor.

Şırnak Valisi Hasan İpek'in de katıldığı, Haşimi ve Şık aileleriyle görüşme toplantısı Rektör Prof. Dr. Ali Akmaz'ın makamında gerçekleşti.

Şırnak il merkezinde ana yerleşke inşasından sonra üniversite gelişimine paralel olarak ihtiyaç duyulan ikinci yerleşke arazisinin tahsisi gerçekleştirildi. İdil ilçe sınırlarında, Şerafettin Elçi Havalimanı'na yaklaşık 11 kilometre uzaklıkta bulunan  iki 443 dönümlük yerleşke arazisi Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edildi.

Üniversitenin ihtiyaç duyduğu üçüncü yerleşke arazisi ise Haşimi ve Şık ailelerinin 500 dönümlük araziyi hibe etmeleriyle hayata geçirilecek. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şırnak Üniversitesi'ne Yeni Yerleşke - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement