Sırrı Sakık'tan Eş Başkan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sırrı Sakık'tan Eş Başkan Yaşar'a Ziyaret

Sırrı Sakık\'tan Eş Başkan Yaşar\'a Ziyaret

MUŞ (İHA) – Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Muş Milletvekili ve Ağrı Belediye Eş Başkan Adayı Sırrı Sakık, Muş’un Bulanık Belediyesi Eş Başkanı Figen Yaşar’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

02.05.2014 10:34

MUŞ (İHA) – Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Muş Milletvekili ve Ağrı Belediye Eş Başkan Adayı Sırrı Sakık, Muş'un Bulanık Belediyesi Eş Başkanı Figen Yaşar'ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Sırrı Sakık, Bulanık Belediyesi Eş Başkanı Figen Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Malazgirt Belediyesi Eş Başkanı Halis Coşkun ile birlikte belediyeyi ziyaret eden Sakık'ı Belediye Eş Başkanı Yaşar karşıladı. BDP Bulanık İlçe Eş Başkanı Mesna Kardağı ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Sakık, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Bulanık Belediyesi'ni ilk kez ziyaret ettiğini belirterek, başladığı yeni görevinde Yaşar'ı tebrik edip çalışmalarında başarılar diledi. Bulanık Belediyesi Eş başkanlarının uzun yıllar BDP'de siyaset yaptıklarını ve ilçede biriken sorunların kısa sürede deneyimleriyle üstesinden geleceklerini ifade eden Sakık, "Her seçimde belli darılmalar oluyor. Bunları kısa sürede toparlayarak, daha güçlü bir yapı oluşturmak için sorunların çözümüne yönelik gereken çalışmaları yapacağız. Halkımıza hizmet etmek için elimizden ne geliyorsa birlikte hareket ederek yaralarımızı saracağız" dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar ise, seçim sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan Sakık'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 30 Mart yerel seçimlerinde olduğu gibi Ağrı'da kazanılan bir seçimin tekrarının büyük bir farkla yaşanacağını dile getiren Yaşar, 1 Haziran seçimlerinin ardından kazanılmış Ağrı Belediyesi'yle kardeş belediye olarak birlikte büyük başarılara imza atacaklarını ifade etti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sırrı Sakık'tan Eş Başkan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement